Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

TV: Krydstogtpassagerer uden toiletter i tre døgn

Intet rindende vand, ingen toiletter, ingen elektricitet og ingen varm mad. Passagererne på Costa Allegra var på krydstogtet fra helvede. Endelig er de kommet i havn

Endelig ankommer passagererne til Seychellerne. (Foto: AP)
Endelig ankommer passagererne til Seychellerne. (Foto: AP)

SE TV FRA REDNINGSAKTIONEN HEROVER

Det skulle have været et luksuskrydstogt, men det endte som et sanitært mareridt. For mens branden om bord på krydstogtskibet Costa Allegra lykkeligvis ikke endte med dødsfald, som det var tilfældet for søsterskibet Costa Concordia, så har de sidste tre dage langt fra budt på luksus for de 627 passagerer og 413 ansatte om bord.

For branden, der opstod mandag i skibets generatorrum, var så ødelæggende, at ingen om bord siden har kunnet tage bad eller benytte sig af toiletterne.

LÆS OGSÅ:

Se også: Forkrøblet krydstogtskib ankommer til havn

Elektriciteten, der skulle have været genereret af skibets nu ødelagte ødelagte motor, har ligeledes bevirket, at skibet har været uden lys og aircondition, ligesom kokkene ikke har kunnet varme mad om bord.

Nu er skibet så ved hjælp af en fransk fiskerbåd ankommet til Seychellerne, hvor det lokale Røde Kors står klar med telte til at hjælpe de passagerer, der er hårdest ramt af situationen. Gennemsnitsalderen om bord på Costa Allegra er 55 år.

LÆS OGSÅ:

Se også: Brand på Costa Concordias søsterskib i Det Indiske Ocean

Årsagen til branden er endnu ukendt.

Det er endnu et grimt slag for Costa-rederiet, hvis skib, Costa Concordia, løb på grund fir seks uger siden med 25 døde og yderligere syv formodede dødsfald til følge.

Allegra betyder oversat til dansk noget i stil med 'glad'. Men når først glæden over endelig at være kommet i havn har lagt sig, så skal rederiet næppe regne med at få positive tilbagemeldinger i evalueringsrapporten.

SE MANGE FLERE KLIP PÅ EKSTRA BLADET TV

1 af 2 Skibet slæbes ind i havnen. (Foto: AP)
2 af 2 Endelig ankommer passagererne til Seychellerne. (Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen