Råbte 'bin Laden' og fik pilot til at vende om

Flypassager gik amok efter rygeforbud. Slog stewardesse og råbte op om bin Laden og om, hvor meget han hadede kvinder

En passager optog en mobiltelefonvideo af den hidsige mand. (Vidcap)
En passager optog en mobiltelefonvideo af den hidsige mand. (Vidcap)

Der er mange udfordringer, når man arbejder som kabinepersonale. Og nogle passagerer er ikke bare besværlige, men så umulige at have med, at piloten er nødt til at lande flyet hurtigst muligt efter afgang.

LÆS OGSÅ:

Luftdrama: Pilot overfaldet på passagerfly

Således måtte en Continental Airlines-flyvning fra Portand til Houston afbrydes undervejs, da passageren Yazeed Mohammed Abunayyan både råbte op om Osama bin Laden, og hvorfor han hadede kvinder, før han slog en stewardesse og flere passagerer.

LÆS OGSÅ:

Ups! Passagerer fik at vide at flyet ville styrte i havet

Episoden startede, da han nægtede at slukke en elektronisk cigaret, selv om han flere gange var blevet bedt om det af kabinepersonalet.

SE MOBILTELEFONVIDEO FRA EPISODEN HER

Da han begyndte at skabe sig tosset, tog det ikke lang tid, før andre passagerer slog til og taklede manden.

LÆS OGSÅ:

To direktører fyret efter kæmpebrandert på fly

- Det fik mig næsten til at græde, den måde folk bare hjalp til. På grund af den mand, der hjalp stewardessen. Hun var bare et lille nips, siger en kvindelig passager til tv-stationen KGW.

LÆS OGSÅ:

Når fulde flypassagerer er værst

Den saudi-arabiske mand er nu foruden en sigtelse for sin optræden i flyet også sigtet for at have ført et automobil i påvirket tilstand samt at have ramt to patruljebiler og næsten kørt en fodgænger ned under en politijagt, oplyser avisen Ashland Daily Tiding.

LÆS OGSÅ:

Fuld flypassager pissede på sovende pige

Elektriske cigaretter er i øvrigt ikke ulovlige i henhold til Transportation Safety Administration, men hos Contineltal Airlines har man valgt ikke at tillade dem.