Vi vil have autocamper på USA-rejsen

Med huset på ryggen og motoren under hjelmen er du klar til at indtage de legendariske veje i USA

De brede amerikanske veje er langt bedre egnet til autocampere end de smalle europæiske.
De brede amerikanske veje er langt bedre egnet til autocampere end de smalle europæiske.

Der findes næppe steder på planeten mere velegnet til roadtrips end bilismens eget land, USA. Vejene er brede, naturen storslået og kontrasterne enorme.

Og skal man have hele familien med, kan man med fordel leje et såkaldt motorhome, og som navnet antyder altid have boligen med dig, når du ruller ud på vejene.

Naja Rosa Koppel er aktuel med albummet 'The Place I Call Home', der udkom 6. februar. Hun tager desuden på turné over hele Danmark og optræder blandt andet i Vega 11. april. (Foto: Morten Holm) Udland - 13. feb. 2012 - kl. 10:29 FERIE-TV: I de svedige sydstater med Naja Rosa

Stadig flere vælger da også en autcamper, som vi kalder sådan en bæst her til lands. Og på bare et år er antallet af solgte autocamperrejser steget med 35 pct. Det viser tal fra USA's største udlejer af motorhomes, Cruise America, der samarbejder med de fleste store, danske rejsebureauer.

LÆS OGSÅ:

Se også: Motor-home - En ordentlig kasse

De flotte tal kender de alt til i rejsebureauet MyPlanet, der er Danmarks største udlejer af motorhomes i USA og Canada. Her har man nu solgt 90 pct. flere motorhome-ferier end på samme tidspunkt sidste år.

Udland - 15. nov. 2011 - kl. 14:51 TV: Besøg 32 stater på fem minutter

Foruden den åbenlyse fordel i altid at have sengen med sig, er man også tæt på hinanden og på naturen.

Og så er campingpladserne storartede i både USA og Canada.

LÆS OGSÅ:

Se også: Råt roadtrip mellem ørken og hav

- De er både gode og billige i forhold til danske standarder. Og har man børn med, finder man ikke bedre steder at overnatte. Her er masser af plads til at boltre sig, siger brand manager i MyPlanet, Dorte Kuula.

LÆS OGSÅ:

Se også: Drømmen om en vingård

Hun anslår det samlede antal danske motorhome-rejsende til Nordamerika til at være op mod 10.000 personer i 2012. De fleste har det enten det vestlige USA eller Florida som destination.

Leje af en autocamper koster ca. 500 kr. om dagen. En rundrejse på 21 dage i det vestlige USA kan klares for ca. 7.500 inkl. flyrejse og leje af autocamper.

0 kommentarer
Vis kommentarer