Flystrejke afblæst

Strejken hos flyselskabet TUIfly Nordic, som Star Tour benytter til visse flyvninger, ophører mandag morgen

Strejken hos flyselskabet TUIfly Nordic, som Star Tour benytter til visse flyvninger, ophører i morgen, mandag(Foto: Fabian Bimmer)
Strejken hos flyselskabet TUIfly Nordic, som Star Tour benytter til visse flyvninger, ophører i morgen, mandag(Foto: Fabian Bimmer)

Alle danske charterturister hos Star Tour kan ånde lettede op. Strejken hos flyselskabet TUIfly Nordic, som Star Tour blandt andet benytter til visse flyvninger, ophører i morgen mandag.

- De er kommet til enighed med det svenske kabinepersonale, og det er vi selvfølgelig glade for. Strejken er heldigvis ikke gået ud over kunderne. Det lovede jeg, den ikke ville, og det er jeg glad for, at vi har kunnet overholde, siger Star Tours salgsdirektør Stig Elling til ekstrabladet.dk.

Læs også: Star Tour navigerer udenom flystrejke

En dyr omgang
Strejken, der brød ud den 14. februar, skyldtes, at fagforbundet ønskede at sænke kabinepersonalets maksimale ugentlige arbejdstid til 42 timer, mens flyselskaberne ville have, at kabinepersonalet skulle arbejde helt op til 60 timer om ugen.

Parterne er nu nået til enighed, og hos Star Tour er man glade for, at strejken kun varede i fem dage, da det har været en dyr fornøjelse.

- Det har kostet 20 millioner svenske kroner. Det er mange penge, men det vigtigste er, at kunderne er kommet til og fra deres ferie, siger Stig Elling.

Læs også: Flystrejke måske en realitet klokken 11

0 kommentarer
Vis kommentarer