Star Tour navigerer udenom flystrejke

Der er udbrudt strejke blandt kabinepersonalet hos TUIfly Nordic, men ifølge Stig Elling kan Star Tours kunder tage det roligt

Flyselskabet TUIfly Nordic, som Star Tour blandt andet benytter til visse flyvninger ud af København, er ramt af strejke blandt kabinepersonalet.

Strejken startede i dag, tirsdag kl. 11, men ifølge Star Tours salgsdirektør, Stig Elling, kommer alle, der har købt en rejse, på ferie.

Se også:

Flystrejke måske en realitet klokken 11

- Vi har kæmpet i døgndrift for at skaffe kapacitet ude i Europa, så alle kan komme afsted på deres ferie, siger Stig Elling.

Det er kun afgange fra Kastrup der er berørt, og folk skal bare gøre som de ellers ville have gjort, og så ellers holde sig opdaterede på Star Tours hjemmeside.

Får besked på telefonen
- Man skal ikke gøre noget, hvis man ikke hører fra os telefonisk eller på sms. Så skal man bare tage i lufthavnen til den planlagte tid, forklarer Stig Elling, der desværre må konstatere, at strejken er dyr for Star Tours pengepung i Danmark og Sverige.

- Det er en kostbar affære for Star Tour i Danmark og Sverige. Den koster os omkring 5 millioner svenske kroner om dagen, så jeg håber tingene går i orden hurtigt, siger Stig Elling.