Parkbetjent elektrificerede hundelufter

Han nægtede at holde sin hund i snor og fik elektrochok af kvindelig parkbetjent

Bliver man ramt af en såkaldt Taser, mister man midlertidigt kontrollen over kroppens motoriske muskler, der ufrivilligt trækker sig sammen i kramper. (Foto: Colourbox.com)
Bliver man ramt af en såkaldt Taser, mister man midlertidigt kontrollen over kroppens motoriske muskler, der ufrivilligt trækker sig sammen i kramper. (Foto: Colourbox.com)

Du skal altid huske at holde din hund i snor, hvis det er angivet i parkreglementet. Ikke mindst i USA, hvor en mandlig hundelufter blev elektrificeret med en strømpistol af en kvindelig parkbetjent.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ferie for hunde og katte-elskere

Årsagen var tilsyneladende, at han først havde undladt hundesnoren og derefter opgivet et falsk navn.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fange for en dag

Det kørte af sporet, da hundelufter Gary Hesterberg i december ignorerede parkbetjentens ordre og bare gik sin vej sammen med sine hunde i Rancho Corral de Tierra, der er en del af Golden Gate National Recreation Area i Californien.

LÆS OGSÅ:

Se også: På guidet tur i pornoens våbenhus

- Det lader til, at hændelsen opstod efter flere informative kontaktsituationer den dag vedrørende vores regler om hundeluftning. Men denne udviklede sig til en mere alvorlig lovhåndhævelsessituation, da den pågældende person opgav forkerte informationer, siger parkens kommunikationsdirektør, Howard Levitt, til msnbc.com.

LÆS OGSÅ:

Se også: Råt roadtrip mellem ørken og hav

Parkbetjenten bad Gary Hesterberg om at blive på stedet, mens hun ringede til kontoret for at verificere de oplysninger, han havde givet. Det gjorde han ikke, og hun valgt så at bruge sin Taser-strømpistol og midlertidigt lamme ham.

Et vidne, Michelle Babcock, siger dog til San Francisco Chronicle, at hun aldrig gav Hesterberg en årsag til, hvorfor hun tilbageholdt ham og siden zappede ham i ryggen med den såkaldte stun gun.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her taler de ikke ned til din hund

Rancho Corral de Tierra var i privat eje indtil december, og her kunne hundeluftere frit lade deres hunde løbe rundt uden snor. Men efter området blev en del af Golden Gate National Recreation Area, har man altså anbragt parkbetjente, der skal oplyse om de nye regler samt håndhæve dem.

Og det er der så nogle betjente, der tager mere alvorligt end andre.

0 kommentarer
Vis kommentarer