Anholdt for at have hængerøv i flyet

Nægtede at hive bukserne op. Lufthavnspolitiet måtte slæbe ung sportsmand af flyet

Hængerøv. For nogen et spørgsmål om at være trendy. For andre en fornærmelse. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto)
Hængerøv. For nogen et spørgsmål om at være trendy. For andre en fornærmelse. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto)

De fleste flyselskaber har en såkaldt dress code, og for nogle år siden var der ikke mange medier, der undlod at skrive historien om den unge kvinde, Kyla Ebbert, som iført kort kjole og tårnhøje stiletter, vurderedes at være så utækkeligt klædt, at det forstyrrede de andre passagerer, hvorefter hun blev smidt af flyet før afgang.

I sidste uge gik det så ud en ung mand iført de i visse miljøer så populære 'hængerøvsbukser'.

LÆS OGSÅ: For fed til at flyve

Den 20-årige DeShon Marman, der er college football-spiller, skulle onsdag rejse med US Airways fra San Francisco til Albuquerque i New Mexico, da en kabineansat bemærkede, at hans bukser hang nede under ballerne, således at hans boksershorts var synlige.

- Mine bukser er oppe, sir. Jeg gør ikke noget galt. Jeg har betalt mine afgifter, og jeg er klar til at tage afsted, lyder det fra DeShon Marman I en video, som San Francisco Chronicle har fået fat i.

Over for ham står kaptajnen samt en person, der synes at være en politibetjent fra San Francisco.

Sagde at stewardessen kunne hive dem op for ham
Videoen viser dog ikke Marmans angivelige afvisning af at hive bukserne op, siger talsmand for US Airlines, Elise Eberwein, til AP.

- Da han blev bedt om at hive bukserne op, sagde han til den ansatte, at hun kunne gøre det for ham. Og denne ordudveksling fortsatte, indtil de kom ind i flyet.

- Marmans bukser hang så lavt, at de viste områder, som de fleste mennesker ikke ønsker at se.

Selv hævder den unge hængerøv, at han ikke kunne løfte sine bukser op, fordi han havde tasker i begge hænder.

LÆS OGSÅ: Sagde 'fuck' i fly og blev smidt af

Det tog små 20 minutter, før han blev anholdt og siden sigtet for ikke blot at have forbrudt sig mod flyselskabets påklædningsregler, men også for at have overfaldet den betjent, der hentede ham.

- Han nægtede at stige af flyet. Kaptajnen tænkte: ’Hvad hvis han nægter andre ting, når først vi er oppe i luften?’, siger Elise Eberwein.

1 af 2 Running back DeShon Marman nyder masser af succes på fodboldbanen, hvilket ikke kan siges om hans tvivlsomme modebekendelse. (Foto: AP)
2 af 2 Hængerøv. For nogen et spørgsmål om at være trendy. For andre en fornærmelse. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer