Mens det efterhånden er de færreste, der har betænkeligheder ved at spise rå fisk på japansk manér, så forholder det sig givetvis anderledes med pattedyr.
For selv om bøf tartar er en klassiker på de danske smørrebrødsrestauranter, så består det rå, hakkede kød kun meget sjældent eller aldrig af hest.
Men det kommer det måske til i fremtiden. For vi har ikke taget så få ting til os fra Den opgående sols land.
LÆS OGSÅ: Har du styr på drikkepengene i udlandet
Og i Tokyo-restauranten Nikuzush har køkkenchef Kensuke Onishi specialiseret sig i netop råt hestekød, der er den eneste type kød, der foruden fisk må serveres råt i Japan.
LÆS OGSÅ: De fem fedeste karaokebarer
Det stiller dog en del krav til hygiejnen.
- Sammenlignet med rå fisk rådner råt kød hurtigt og kan let give gæster dårlig mave. Derfor skal vi være meget forsigtige med hygiejnen og holde øje med, om kødet skifter farve, soger Kensuke Onishi til Ritzau.
LÆS OGSÅ: Her er verdens mest tossede automater
Der skete en fejl under valideringen af din bruger.
Gå til Min profil eller prøv igen senere.