Alice i madland

Du falder ikke ned i en brønd, men tager derimod elevatoren op på 5. sal, når du besøger Alice i Eventyrland-restaurant i Tokyo

Velkommen til Eventyrland. (Foto: All Over)
Velkommen til Eventyrland. (Foto: All Over)

Hold godt øje med travle kaniner og smilende katte, næste gang du er i Tokyo.

For på restauranten Alice in Wonderland Café er designbureauet Fantastic Design Works Co flippet helt ud i eventuyruniverset, og elskere af Lewis Carolls syrede klassiker fra 1865 vil givetvis føle sig hjemme.

LÆS OGSÅ: Verdens højeste tv-tårn i Tokyo

Restaurantens gæster bliver modtaget i en værelse med gigantiske bøger, spejle på væggene og ternede gulve. Og når tjeneren leder gæsten over til bordet, sker det omgivet af store hække.

Du vil føle dig som ærestgæst til Den Gale Hattemagers-teselskab, når du sætter dig til bords i ved lange borde med ikke-matchende stole, hvoraf nogle har små uldhaler.

LÆS OGSÅ: De fem fedeste karaokebarer

Forskellige temaspisesale
Alle tjenere er unge japanske kvinder, der naturligvis er delvist klædt ud som vor fagre heltinde - dog med et mere lummert twist med særdeles korte kjoler, forlyder det fra en blogger, hvis tanker blev ledt hen på franske stuepiger.

LÆS OGSÅ: Trend i Tokyo: Få renset ørerne af en professionel

Naturligvis er der også en helt privat og særdeles luksuriøs spisesal særligt udført til Hjerter Dame - eller hvem der nu måtte føle sig royal - samt en glasverden og en fantasiskov.

Restauranten er i højere grad baseret på tegnefilmen fra 1949 end Carolls bog fra 1865.

Hvis du skulle komme forbi Tokyo, så ligger Alice in Wonderland Café på 5. sal i Taiyo-bygningen, 8-8-5 Ginza, Chuo Ku, Tokyo 104-0061.

LÆS OGSÅ: Tour de Red Light

1 af 4 Grønne hække præger dele af restauranten. (Foto: All Over)
2 af 4 Servitricerne er også klædt ud.
3 af 4 Spillekort er naturligvis et gennemgående tema. (Foto: All Over)
4 af 4 Velkommen til Eventyrland. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer