Annonce:
Annonce:

Det kan du også se

Annonce:
Følg Ferie

Havanna
Havanna er en magisk by, der oser af gammel spansk kultur, mørk rom, velsmagende cigarer, salsa og et stolt og imødekommende folkefærd. Tag ned til El Malecón, byens næsten ti km lange havnepromenade, der er mødestedet for alle nationaliteter.

Stuerne i Havanna vender ud mod gaderne, og familielivet leves for åbne døre og vinduer. Når solen går ned, flyttes stole og hele sofagrupper udenfor i den svalende brise. Folk i Havanna er ikke generte. De er åbenhjertige og snakkesalige.

Bilen er et af Cubas stolte varemærker. Vi taler ikke om nye, japanske biler - vi taler om gamle, amerikanske biler, der er blevet restaureret og poleret, til de skinner stærkere end solen!

Annonce:

Gamle Havanna
Gamle Havanna, Habana Vieja, er et virvar af snoede gader og smalle stræder. Her står stolte bygninger i kolonistil i de oprindelige, stærke farver, som for længst er falmet. De ældste kvarterer ligger omkring byens fire torve og er blevet renoveret. Her finder du nogle af Havannas bedste restauranter og elegante hoteller i fornem kolonistil.

Hemingways Cuba
Hemingway elskede Cuba og boede her i 1930’erne. En udflugt til hans hus er en oplevelse. Indretningen er i lyse farver med jagttrofæer og lave boghylder på væggene. Vi anbefaler også at besøge nogle af Havannas mange cigarfabrikker.

Vidunderlige Varadero
Gangsterkongen Al Capone byggede et sommerhus på den smalle tange Hicacos ud fra Cubas nordkyst. Her kunne han slappe af. I dag er hans sommerhus en dejlig restaurant, og tangen Varadero har udviklet sig med hoteller, restauranter og barer ud til den 11 km lange strand. Stranden er enestående med finkornet og blændende, hvidt sand. Store hoteller ligger på rad og række. Jo længere ud, du kommer, jo smukkere bliver det.

Annonce:

Hvis du kan løsrive dig fra den pragtfulde strand, er der mange aktiviteter i Varadero. Midt på halvøen ligger Josone Park, der er et dejligt, grønt område. I Varadero findes et delfinarium med fantastiske shows på programmet. Der er mulighed for at svømme med delfiner mod gebyr - en fantastisk oplevelse for hele familien.

Farverige fisk
Den rige undervandsverden kan opleves med snorkel- og dykkerudstyr eller fra en glasbundsbåd. Man kan også tage på en udflugt langs med kysten på jetski. Båd- og helikopterture afgår næsten dagligt til nærliggende øer. Der er også en 18 hullers golfbane, der ligger idyllisk ved havet, og i klubhuset hænger et fotografi af Che Guevara og Fidel Castro, der spiller golf sammen.

Cuba Libre og salsa
Aften- og nattelivet forgår for det meste på hotellernes områder i Varadero. Her kan du nyde en iskold Cuba Libre i baren og senere svinge dig til salsarytmerne på et af diskotekerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: