Snerekord i Canada

Det populære skisportssted Whistler har fået halvanden meter sne i løbet af de sidste to døgn og ligger på niveau seks - det højeste - på lavineskalaen

Skifreaks og snowboarders på toppen af Whistler, Canada som i øjeblikket oplever rekord snefald og stigende lavinefare. (Foto:AP)
Skifreaks og snowboarders på toppen af Whistler, Canada som i øjeblikket oplever rekord snefald og stigende lavinefare. (Foto:AP)

Det sner i Canada og meget mere er på vej, siger vejrmeldingen. Det populære canadiske skisportsområde Whistler melder allerede om rekord i mængden af sne, der er faldet i november måned, og med ti dage tilbage af måneden kan mængden af snefald blive mere end rekord stor.

Lavinefare
Området har i løbet af de sidste to døgn fået halvanden meter sne, og dermed er Whistlers base er allerede oppe på omkring to meter, skriver skiinfo.com

Området melder om stor lavinefare, og lige nu ligger det populære og kommende vinter-ol område højeste på skalaen for lavinefare.

75 cm sne henover weekenden
- Det er en utrolig start på denne snesæson. Vi er faktisk kun 87 cm fra at have fået halvdelen af al de sne, der falder i løbet af en sæson, siger metrolog Anton Horvath og fortsætter

- Vejrudsigten for de næste 24 timer lover snefald på 50-75 cm sne, og inden mandag regner vi med, at der er faldet 65-95 cm sne.

Alpine konkurrencer
Vinter-OL 2010 afholdes i Vancouver, Canada fra 12. februar til 28. februar og de alpine konkurrencer vil finde sted i skisportsbyen Whistler mens de øvrige vinterlege konkurrencer vil foregår i og omkring Vancouver.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere