Steder du skal besøge i 2010

Firmaet Lonely Planet har netop udgivet deres årlige guide over steder, man skal se

Nepal er, ifølge forlaget Lonely Planet, et af de steder man skal besøge næste år
Nepal er, ifølge forlaget Lonely Planet, et af de steder man skal besøge næste år

I løbet af det næste år skal turen gå til for eksempel gå til El Salvador eller den irske by Cork. I hvertfald hvis man skal følge rejseforlaget Lonely Planet rejseguide for 2010. Det er femte gang, at det australske rejsebogsforlag udgiver listen over steder, man skal besøge, og ting man skal gøre.

- Dette er en samling af steder og oplevelser, som vi mener, at folk bør overveje til næste års ferier. Hvad end ens foretrukne rejsetype er, bør man kunne finde inspiration i guiden. Der er steder, du kender, og steder fra en anden verden, både geografisk og kulturelt, siger Adam Bennet fra Lonely Planet

Her er et par af listens top ti:

Bedste lande
El Salvador, Tyskland, Grækenland, Malaysia, Morokko, Nepal, New Zealand, Portugal, Surinam og USA

Byer du skal se
Abu Dhabi i De Forenede Arabiske Emirater, Charleston i USA, Cork i Irland, Cuenca i Ecuador, Istanbul i Tyrkiet, Kyoto i Japan, Leccei Italien, Sarajevo, Bosnien-Herzegovina, Singapore og Vancouver i Canada.

Seks millioner rejsebøger
Forlaget udgiver rejseguider, som primært henvender sig til rygsækrejsende og andre, der rejser på et lille budget. På årsbasis udgiver Lonely Planet mere 650 titler i 118 lande og sælger mere end seks millioner rejsebøger.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere