Julemarkeder på slotte

Julemarked på Dagsnäs Slot: 20. - 23.november
I den gamle stald på Dagsnäs Slot holdes hvert år et gammeldags julemarked. Dagsnäs Slot ligger utrolig smukt ved den berømte samlingsplads for fugle, Hornborgasjön søen, omkring 2 timers kørsel fra Göteborg. Julemarkedet byder på smukt, gammelt svensk håndarbejde og et bredt udvalg af mad fra de ca. 70 boder. Alle besøgende får varm gløgg, og du kan nyde friskbagte kager eller en velsmagende julefrokost fra slottets køkken. Arrangementet er egnet til folk med handicap.

Julestemning på Sofiero Slot, Helsingborg: 20. - 22. november
Her glitrer hele gårdhaven med tusindvis af udendørs lys, slottet er fyldt med overraskende blomsterdekorationer og idéer til julen. Restauranten fyldes af mad og dufte, fine julegaver kan købes på vores lille julemarked foran slottet. Håndværk for alle børn og så kan man sågar hilse på selveste julemanden!

Jul på Tjolöholms Slot: 18. - 22. november
På et af Vestsveriges største julemarkeder kan besøgende vælge blandt hundredevis af udstillere som tilbyder mad, håndværk og kunst af fineste kvalitet. Tjolöholms Slot er en Arts & Craft bygning bygget af familien Dickson i Tudor-stil fra begyndelsen af sidste århundrede.

Julemesse Kalmar Slott: 26. - 29. november
Her mødes du af levende udendørs lys og fakler, som stråler om kap med lyset fra byen Kalmar Sund i det mørke vand. Julemessen på Kalmar Slot er en oplevelse udover det sædvanlige. Julemessen er landets mest stemningsfulde messe og også en af de største.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere