Julemarkeder for børn

Jul i Bullerby – Astrids Lindgrens Näs – åbent fra 18. november
Oplev julen sammen med Emil, Madicken og alle de andre klassiske karakterer fra Astrid Lindgrens forunderlige verden. Inspirationen kommer fra Astrid Lindgrens mange julehistorier. Og jul i Bullerby er en ganske særlige oplevelse, også for de voksne.

Julemandsfest i Skånes Djurpark, Jularp, Höör – åbent 28. november
Her bliver der ægte julestemning blandt dyrene i Skåne Djurpark . Der bliver julehygget i hver eneste krog af parken med med mulig for at se og lave traditionelt julehåndværk og juledekorationer. Lytte til historier, julemusik, deltage konkurrencer og endda møde nisser og alfer. Her findes alt, som hører julen til.

Børnenes jul på Malmöhus slot, Malmö – åbent 29. november
Jul på Malmö Museer og Malmöhus slot med musik og sang, håndværk og julegodter, børneaktiviteter og hundeslæde. Fri entré.

Jul på Liseberg - åbent fra 13.november i weekenderne og dagligt fra 8. - 23. december
Stort traditionsrigt julemarked , i år for tiende gang, med firs boder og butikker som sælger kunsthåndværker og delikatesser. Der er en skøjtebane på Spegeldammen, masser af børneattraktioner hvor børnene har eget skiområde med rigtig sne. På den Store Scene byder Lotta Engberg op til fællessang i juletapperiet. Restauranterne serverer julebord, og isbaren har åbent. Omkring fem millioner lyskæder på bygninger lyser parken op, som også er dekoreret med 700 grantræer.

Damptoget på Österlen – åbent 6. og 13. december
Juletog på Österlen - Mød julen på et vaskeægte damptog . Tag en nostalgisk tur og mærk julens ånd fra fortiden. Julemanden findes også på toget. Kaffeservering i Brösarp og gløgg og honningkager i S:t Olof. I restaurantvognen serveres der forudbestilte juleplatter fra Stockeboda Gård.

Luciafest i Malmö – 13. december
Følg det store og imponerende Luciaoptog i Malmö . Med hestekortege gennem hele byen til Stortoget, hvor der er korsang fra Residentes balkon ca. kl.17.30-18.30.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere