Annonce:
Annonce:

259.200 minutters luksus-cruise

Der er de korte krydstogter, de lidt længere - og så er der dem, der kræver et godt langt hul i kalenderen

(Foto: Dirk Schwarz)
(Foto: Dirk Schwarz)
Annonce:
Følg Ferie

Du sætter dine fødder i 44 lande, på 45 øer, i 89 havne, på fem kontinenter og tilbagelægger 46.753 sømil, hvis du køber dig plads på Oceania Cruises store verdensturne.

10. januar 2015 – om under halvandet år – stævner skibet Insignia ud fra Miami på en 180 dage lang rejse, der tager dig med fra den ene side af jorden til den anden – og så lige tilbage igen til Floridas sydspids.

Læs også: Vild med dans på krydstogtet

Hvis du har tålmodigheden til rigtig mange dage til søs, får du altså her 4320 timer – eller i alt 259.200 minutter – på denne jordomrejse, der blandt andet lader dig gå i havn så forskellige steder som Barbados, Sydafrika, Seychellerne, Indien, Thailand og New Zealand.

Annonce:

Dagpris på 8000 kr.
Selvfølgelig er 180 dages krydstogt ikke nogen billig affære, og det kræver – ud over et temmelig åbent hul i kalenderen – også en kistebund, der er temmelig godt dækket til.

Grundprisen pr. person i indvendig kahyt lyder nemlig på 219.895 kroner, mens en penthouse suite med balkon i tillæg koster 210.225 kroner pr. person. En samlet pris på 430.120 kr. pr. person.

Mindre skib, god service
Skibet, der med start i januar 2015 skal sejle kloden rundt, er i krydstogtmålestok et af de mindre skibe med plads til blot 684 gæster. De 684 om bord bliver serviceret af sammenlagt 400 ansatte, og her er der i krydstogtterminologi tale om et serviceniveau i top med en ansat til 1,7 gæster.

Læs også: På luksuskrydstogt for under 6000 kr.

Med 180 dages rejse – og med flere døgn i træk på skibet uden landjord under fødderne – skal underholdningen om bord selvfølgelig være i top. Derfor er der naturligvis kasino, barer, pools, spa, udendørs løbebane, fitnesscenter og bibliotek, og du kan derudover tage dansetimer og deltage i madkurser.

Annonce:

Maden skulle efter sigende også være i top. Skibets fem restauranter ledes nemlig af den franske stjernekok Jacques Pépin, der har udgivet 19 kogebøger.

8000 kroner pr. dag
2015-jordomsejlingen er dog ikke verdens dyreste krydstogt. 5. januar i år stævnede Silver Whisper fra rederiet Six Star Cruises ud fra Los Angeles på en 115 dage lang jordomrejse til den nette sum af en million engelske pund pr. par – altså næsten 8,7 millioner danske kroner. Det svarer til en svimlende dagspris på næsten 8000 kroner.

Læs også: Halløj Ha Long

Men så blev man også hentet i sit hjem i helikopter og fløjet til nærmeste lufthavn, kørt rundt i en kæmpe Rolls Royce af en privatchauffør, når skibet lagde til i USA og fik to gange fire dages ophold på henholdsvis et luksushotel i afgangshavnen i millionbyen Los Angeles og en privat villa i ankomsthavnen i Miami.

Der kan verdensturneen i 2015 ikke være med. Men til gengæld bliver jordomsejlingen garanteret en oplevelse for livet.

Vil man bo i en penthouse suite med balkon ombord på Insignia lander prisen på 430.120 kr. pr. person.

Læs også: Verdens fedeste ferier

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: