Her er fem af de billigste rejsemål

Hvordan ser din økonomi ud? Sandsynligvis bedre end i disse lande, hvor du får rigtig meget for pengene netop nu

Soldestinationer som Grækenland, Egypten, Thailand og Mexico er virkelig billige nu. (Foto: Colourbox.com)
Soldestinationer som Grækenland, Egypten, Thailand og Mexico er virkelig billige nu. (Foto: Colourbox.com)

Et lands økonomiske krise, kan blive din lise.

For der kan være god ræson i rejse til lande, hvor de har svært ved at få det til at løbe rundt. Ikke blot vil du opleve en utrolig konkurrence om at give dig den bedst mulige service, men du vil med stor sandsynlighed også opleve, at priserne er i bund, og at du dermed får meget mere ferie for pengene.

Her er fem destinationer, hvor du med garanti får noget for pengene, hvis du vælger at rejse netop nu.

Grækenland
Landet bør med sine vidunderlige kyster, smukke fiskerbyer og venlige folkefærd sælge sig selv. Og med den græske statskrise i baghovedet er der slet ingen grunde til at holde sig væk. Grækerne vil være mere end glade for at se dig, og de priser, der var eksploderet til ukendelighed over de senere år, er igen blevet til at arbejde med.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kretas køkkenhave

Et godt tip kan dog være at primært holde sig til øerne eller Pelepones, da du dermed slipper for eventuelle demonstrationer i Athen - lufthavnsstrejker inklusive.

Mexico
Der er blevet længere mellem de rejsende i USAs sydlige nabo. Mexico har altid været billigt for danske rejsende, men nu er priserne røget endnu længere ned. Bagsiden er naturligvis, at landet er hårdt ramt af bandekriminalitet og narkokrige, der dog udspilles langt fra de typiske turistområder.

LÆS OGSÅ:

Britney Spears har besøgt Los Cabos. (Foto: Polfoto) Udland - 5. maj. 2010 - kl. 06:04 På ferie med de kendte i Mexico

Oversvømmelserne i 2011 og de senere års politiske uro har været hård ved turistindustrien, og kombineret med, at sæsonen netop nu traditionelt ikke tiltrækker mange turister, kan du få utrolige tilbud, hvis du er parat til at tage afsted meget snart. Mange hoteller og resorts giver således supertilbud. Mere luksus for færre penge.

LÆS OGSÅ:

Se også: Khao Lak er en oase for sanserne

Myanmar (Burma)
Steder med politisk uro er som regel økonomisk gavnlige for rejsende. Landet er for alvor ved at åbne sig for for turister, og Burma i dag kan sammenlignes med, hvor resten af Sydøstasien var for 20 år siden. Få en autentisk oplevelse før det er for sent, og før der ligger en McDonald's eller en Starbucks på hvert gadehjørne.

LÆS OGSÅ:

Se også: Røget te og en drøm om opium

Vær vis om, at du vil være en meget velkommen gæst på både hoteller og restauranter og på både markeder og turistattraktioner. Egypterne er dybt afhængige af turistindtægterne, og priserne er ufatteligt lave. Det gælder både i Cairo såvel som Sharm El Sheik og Hurghada.Og i særligt sidstnævnte feriebyer er der stort set intet at frygte andet end den bagende sol. Så husk solcremen.

SE OGSÅ:

Michella fordeler solcremen over hele kroppen, så hun er klar til påskerejsen. (Vidcap) Udland - 2. apr. 2012 - kl. 10:51 TV: Så meget solcreme skal du smøres ind i

Det egyptiske pund er i øvrigt i frit fald, og der frygtes en devaluering på op til 50 procent.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere