Tag en uge i varmen for 1300,-

Er du allerede træt af kulde og efterår? Så smut afsted i weekenden for nærmest ingen penge

Hvem kunne ikke lige tage en uge her? Kan du overtale chefen til en uges ferie, kan du komme afsted i denne weekend for bare 1300 danske kroner. (Foto: EB)
Hvem kunne ikke lige tage en uge her? Kan du overtale chefen til en uges ferie, kan du komme afsted i denne weekend for bare 1300 danske kroner. (Foto: EB)

Virker sommerferien til at være uendeligt langt borte? Tænker du allerede på sne, sjap og glatte veje? Så er det sikkert en god idé at kigge efter en rejse i november, hvor der er mange billige tilbud.

Blandt de mest populære danske rejsemål i november er De Kanariske øer, hvor specielt Tenerife og Gran Canaria hvert år er vært for tusindvis af solhungrende danskere.

Vi har undersøgt priser på rejser i én uge med fly og hotel/lejlighed fra København og Billund til De Kanariske øer og kan konstatere, at der er gode muligheder for at komme billigt afsted.

Billigt til De Kanariske øer

Som det kan ses i prisboksen, kan du komme billigt afsted til De Kanariske øer for både Billund og København for mindre end kr. 2.500,- for flybillet t/r og en uges ophold, og dette er gældende, uanset hvornår i november du vælger at tage afsted.

Vent til sidste øjeblik, og rejs ultrabilligt
Tør du vente til sidste øjeblik med at tage afsted, er der endnu mere at spare. Som det også ses i prisboksen, er det ultrabilligt at tage afsted allerede i denne weekende fra København. En uge på Gran Canaria kan fås fra kr. 1.298,-. Hvem ved, måske vil dette også blive tendensen de kommende weekender.

Vejret i november på De Kanariske øer er dejligt behageligt og minder om danske sommerdage. På begge øer kan man forvente, at både vandet og luften er omkring de 20 graders varme, og at det vil regne cirka hver tredje dag. Gran Canaria er en smule varmere end Tenerife, og risikoen for regn er også størst på Tenerife.

Masser af dejlige seværdigheder
Både Tenerife og Gran Canaria byder på en lang række spændende seværdigheder, der spænder mellem kultur, natur og forlystelsesparker. Er du til storbyer, er Las Palmas på Gran Canaria det bedste bud. Er du til mystik, er det en god idé at besøge pyramiderne ved Güímar på Tenerife.

Er du til natur, er Tenerife dit bedste bud. Her bør du ikke gå glip af en spadseretur til toppen af eller i området omring vulkanen Teide eller en vandretur i Anagasbjergene. Er du på Gran Canaria kan det anbefales at tage et smut forbi miniørkenen ved Maspalomas.

På begge øer finder du flere forskellige gode seværdigheder for børnene, blandt andet forlystelsesparker og vandlande.

Søg selv billige rejser til De Kanariske øer her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere