Så meget kan du rejse for Løkkes budget

For 50.000 kan du komme til 20 lækre destinationer i hele verden - og hjem igen

New York er bare én af de byer, du kan besøge i din rejsepakke. (Foto: Ole Steen)
New York er bare én af de byer, du kan besøge i din rejsepakke. (Foto: Ole Steen)

Hvis man ikke nødvendigvis har brug for at rejse på første klasse med champagne, kaviar og egen seng, så kan man faktisk få 20 flyrejser til en samlet pris, der er 20.000 kr. lavere end, hvad én flybillet til Seoul kostede for Venstre-lederen Lars Løkke Rasmussen.

Flybilletpriserne er sendt i bund i disse uger som følge af lavere efterspørgsel og stor konkurrence blandt flyselskaberne. Derfor er der i øjeblikket særligt gode muligheder for at gøre en god handel.

For at vise, hvor billigt det kan gøres, har vi sammensat en særlig 'Løkkepakke', der blot koster 50.743 kr. Det er omkring 20.000 kr. billigere end en Løkke-billet, hvor du blot får mulighed for at komme retur til Sydkoreas hovedstad Seoul. Men i vores pakke får du til gengæld mulighed for at besøge 10 europæiske storbyer samt 10 storbyer på andre kontinenter.

- Man får virkelig meget for pengene i dagens flybilletmarked. Det er tankevækkende, at det er muligt for lige omkring 50.000 kr. at kunne få 20 returrejser til så mange spændende destinationer, siger administrerende direktør Ole Stouby fra Travelmarket.dk.

Find selv flere billige flyrejser her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere