Få tropisk varme til vinter – her er fire sikre bud

Det behøver ikke at koste en formue at rejse til varmen, når kulden tager over herhjemme - se fire gode destinationer med varmegaranti her

Hvem gad ikke at tage en uge eller to på en strand i Phuket, når sne og sjap sætter ind herhjemme? (Foto: AP)
Hvem gad ikke at tage en uge eller to på en strand i Phuket, når sne og sjap sætter ind herhjemme? (Foto: AP)

Ønsker du at udskifte den danske vinter med ægte tropeoplevelser, kommer her 4 gode bud på rejsemål samt informationer om, hvordan du kommer dertil.

Caribien
Siden Columbus som den første europæer satte sine ben på caribisk jord og opdagede Amerika, har tusindvis af europæere valfartet til de mange fantastiske øer.

Caribien byder på et væld af forskellige oplevelser fra Fidel Castros socialistiske Cuba over Bob Marleys og reggaens Jamaica til et stykke Danmarkshistorie i Dansk Vestindien.

Du kan rejse til Caribien på flere forskellige måder – flybilletter fås til flere forskellige lande fra omkring kr. 5.000,-.

Du kan tage en charterrejse, eller - som flere og flere gør - tage på et krydstogt rundt til en hel række øer i Caribien.

Søg selv efter krydstogter her

Gennemsnitstemperaturer i vintermånederne:

Luft: 30 grader

Vand: 28 grader

Thailand (Phuket)
Når man skal nævne oplagte valg til en varm sol- og badeferie i de danske vintermåneder, er Thailand et af de øverste lande på listen.

Landet, der er kendt som 'Smilets land', er meget populært blandt danskerne og lokker da også med en lang række flotte hvide sandstrande med svajende palmer.

Thailand er dog meget mere end strandferie. Hovedstaden Bangkok med dens mange gyldne templer er absolut et besøg værd, og det kan også anbefales at besøge Thailand nordlige del, hvor man blandt andet kan rafte på floder og trekke blandt bjergstammer.

Vælger du at arrangere din rejse selv, kan du ofte få en flybillet til Bangkok fra omkring kr. 4.500,-. Charterrejser med 2-ugers ophold kan du finde for under kr. 10.000 pr. person, eller du kan tage på en fantastisk rundrejse og opleve hele landet.

Find lækre steder at bo i Thailand

Gennemsnitstemperaturer i vintermånederne:

Luft: 32 grader

Vand: 26 grader

Vietnam
Vil du gerne opleve Asien, men ønsker du at komme lidt væk fra mange danske charterturister, er Vietnam et godt bud. Vietnam er endnu ikke så udviklet som Thailand, men byder på ligeså mange store og fantastiske oplevelser.

Start eventuelt rejsen i Hanois hæsblæsende gamle bydel, hvor motorcykler, biler og turister og lokale kæmper om magten på gaderne. Kig efter drager i Halong bugten, som er kåret som et af de nye naturlige vidundere, eller udforsk de kejserlige haver og templer i den gamle kejserby, Hué.Vil du køle lidt af, så tag en tur op i de nordlige bjerge, og trek blandt lokale bjergstammer. Vietnam er ikke kendt for sine strande, men den lange kystlinje byder på mange flotte strande, hvor de mest kendte er i Nha Trang.

En flybillet fra København til Hanoi koster cirka kr. 5.500,- og spændende rundrejser fås fra cirka kr. 11.000,-.

Søg efter rejser til Vietnam her

Gennemsnitstemperaturer i vintermånederne:

Luft: 32 grader

Vand: 24 grader

Dubai
Flyveturen til Dubai eller andre rejsemål i De Forenede Arabiske Emirater er kun på cirka seks timer, og dermed bliver Dubai det nærmeste rejsemål, hvor du kan sikre dig rigtigt gode og varme temperaturer i den danske vinter.

Du kan sagtens tilbringe hele din ferie i Dubai ved at slappe af ved stranden i en liggestol, men det kan også varmt anbefales at bevæge sig ind i den pulserende storby, hvor du blandt andet kan opleve Burj Khalifa, der er verdens højeste bygning, eller shoppe i Dubai Mall med mere end 1.200 butikker.

Charterrejser til Dubai koster cirka kr. 6.000,-, og arrangerer du selv rejsen, kan du gøre det endnu billigere.

Søg efter rejser til Dubai her

Gennemsnitstemperaturer i vintermånederne:

Luft: 24 grader

Vand: 24 grader

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere