Ole Henriksen har altid sexede trusser med

Cremekongen drømmer om at rejse til Brasilien og føle sig som en ung mand på 21

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)

Jeg kunne tale i dagevis om alle de mange lande, jeg har elsket at besøge gennem årene. Danmark ligger højt på min liste. Jeg er helt vildt forelsket i mine landsmænd! Hver gang jeg er i Danmark, bliver jeg altid mindet om, at man ikke kan løbe fra sine rødder, uanset hvor man nu end har slået sig ned i verden, sådan siger Ole Henriksen om sit fødeland. Men ellers er det Brasilien, han drømmer om

Hvad er dit bedste rejseråd?
- At rejse handler om at opleve! Om at give dig selv nye oplevelser og erfaringer, og derfor følger jeg ikke altid det, jeg har læst i rejsebøger eller på nettet. Jeg kan godt lide at tale med de lokale, jeg møder – måske i en restaurant eller på mit hotel.

Læs også: Her er verdens mest besøgte byer

Jeg spørger dem altid: Hvor kan du lide at gå ud med dem, du elsker? Hvor er dine favoritmuseer, som vi måske ikke har hørt om? Kan du anbefale nogle natklubber med en autentisk atmosfære? Hvilke koncerter eller teaterstykker bliver der opført, som man måske sjældent ville høre om som turist?

Så i tillæg til din almindelige research om stedet: find ud af andre sjove ting fra de lokale. Det ender tit med at blive prikken over i’et på din rejse!

Hvad har du altid med på din rejse?
- Det er oplagt: Jeg rejser aldrig uden mit sortiment af OLEHENRIKSEN produkter! Jeg har også altid bøger og min notepad med. Jeg får så mange ideer, og bliver så kreativ, når jeg rejser, så jeg har altid min notepad med til at notere alle ideerne på. For eksempel bliver jeg altid så begejstret over nye ideer til produkter, når jeg sidder i et fly eller går på gaden i en af mine mange yndlings byer.

Behagelige sko betyder også meget, og en paraply, for du ved aldrig, hvornår du kan blive fanget i en regnbyge. Og jeg var lige ved at glemme det: Altid en bunke rene, sexede underbukser!

Hvilken rejse er din værste?
- Jeg har aldrig oplevet en dårlig tur, selv når noget går galt, ender det typisk godt, og lærer os, at vi ikke lever i en perfekt verden – og at det er helt ok. Alligevel: For mange år siden, hvor motoren gik i brand i et fly mellem Singapore og Moskva … Det var slet, slet ikke sjovt!

Vi blev nødt til at nødlande i Kuala Lumpurs lufthavn. Jeg tror, at alle passagerne inklusive mig selv bogstavelig talt rystede i mange timer efter, det skete. Det var så nervepirrende, og samtidig var vi alle lykkelige for at være i live.

Hvor drømmer du om at rejse hen lige nu?
- Jeg ville hoppe ombord på et fly til det vidunderlige land Brasilien allerede i eftermiddag, hvis jeg kunne. Jeg ville elske at opleve dette fantastiske land med de smukke kvinder og mænd, som slentrer rundt på strandene i det bare ingenting – det er hele rejsen værd.

Læs også: Tag med Pernille Højmark til Tanzania

Jeg har altid elsket den latinamerikanske kultur, og vil tro, at en del af det skyldes, at de mennesker er så forbandede sexede, at de får mig til at savle. Før min numse falder helt ned, kunne jeg godt tænke mig at hænge ud med dem på stranden og føle mig som en 21-årig igen … tage derned og ryste rumpetten en gang til.