Irland er blevet et nøgenparadis

Irerne er vilde med nøgenstrande. Og den grønne ø råder over mange skønne af slagsen

Hvem havde troet, at Irland lå med i den europæiske top, når det gjaldt antallet af nudiststrande? (Foto: Colourbox.com)
Hvem havde troet, at Irland lå med i den europæiske top, når det gjaldt antallet af nudiststrande? (Foto: Colourbox.com)

Glem Spanien, Frankig og Grækenland. Det nye hotspot, når det gælder nøgenhed, er Irland.

Det er særligt den sydvestlige del af den grønne ø, der tiltrækker nudisterne. De nyder godt af øens beliggenhed ved den lune golfstrøm, der gør badning muligt over store dele af sommerhalvåret - uden at særligt udsatte kropsdele krymper til ukendelighed.

Se også: TV: Dublin får mundvandet til at dryppe

Skulle du have lyst til at kaste dig nøgen i bølgen fra Irland, foreslår avisen Irish Central følgende.

Corballis, Donabate, County Dublin
Det tager dig tyve minutter at gå ned til stranden, når bilen er parkeret. Men så kommer du også til et smuk afsides beliggende strand, hvor du kan hoppe i vandet helt uden en trævl.

Se også: I hælene på St. Patrick

Roundstone, County Galway
Storslåede omgivelser med floder, strande og bjerge. Du skal gå hele vejen langs stranden op af en bakke, indtil de kommer til en port. Herefter fortsætter man, og pludselig står du på toppen af en klit. og den mest vidunderlige sandstrand ligger foran dig.

Se også: Dublins dejlige baghave

West Cork, County Cork
I Sydirland ligger Cork, og vest for den største by på disse kanter ligger så Clonakilty Bay. Mellem klipper og små sandstrande ligger flere små paradis for nudister. Den mest besøgte heder Prison Cove. Det er dog ikke forbundet med fængselsstraf at smide tøjet der.

Se også: Her får du de bedste nøgenferier

Brittas Bay, Co. Wicklow
Den mest populære nudiststrand på østkysten. Den største del af stranden er for det påklædte folk, mens man et par kilometer syd for stranden ikke støder på løftede øjenbryn, hvis man hopper i Adam- eller Evakostumet.

Se også: Ni hoteller til de helt nøgne

0 kommentarer
Vis kommentarer