Her er Englands mest eftertragtede turistmål

Se hvilke steder udenlandske turister foretrækker at besøge i Storbritannien

Buckingham Palace er den samlede britiske favorit blandt udenlandske turister. (Foto: Thomas Borberg/Polfoto)
Buckingham Palace er den samlede britiske favorit blandt udenlandske turister. (Foto: Thomas Borberg/Polfoto)

Uanset om du er til Buckingham Palace eller Crystal Palace, så har England noget for enhver turist.

Men spørger man udlændinge fra en række forskellige lande, hvilket Visit Britain har gjort, så er det trods alt mere populært at se dronningens bopæl end at se fodbold.

Dog er det mere populært at se en Premier League-kamp og gå på bar i Newcastle end at tage til Londons West End for at se en musical.Se også: Her er de bedste pubber i London

Australierne, amerikanerne, kineserne og russerne var blandt de 15 nationaliteter, der stemte Buckingham Palace ind på førstepladsen over 'Only in Britain'-aktiviteter.

Se også: TV: London t/r på en dag - giver det mening?

Her fremgik det i øvrigt, at kun svenskerne havde musicals i West End i top tre. Men de er naturligvis også fra et land, der har fostret ABBA.

Franskmændene havde det skotske højland som nummer et, mens tyrkerne drømte om en tur i hjuldamper i Lake District.Det skønne Lake District i det nordvestlige England er blandt de naturoplevelser, man bør under sig selv på de britiske øer.
Det skønne Lake District i det nordvestlige England er blandt de naturoplevelser, man bør under sig selv på de britiske øer.


Inderne, kineserne og argentinerne har alle stolte madtraditioner. Og de havde altså en engelsk omgang fish & chips på sidstepladsen.

Fodbold var nummer to hos mændene og absolut sidst hos kvinderne.

Se også: Rejser til kvinder, der hader sport

Briterne har haft et rekordår, når det gælder udenlandsk turisme, og udenlandske turister lagde således 178 milliarder kroner i Storbritannien i 2013.

0 kommentarer
Vis kommentarer