Flypassagerer fra helvede

Slåskampe, madkasteri, vild dans og en stiv russisk kvinde, der drikker flydende sæbe. Det er blevet sværere at være stewardesse

Men kunne starte med et par indvendinger. For eksempel at vi flyver langt mere end tidligere. Og så at den øgede kamp på billetpriser har fået flyselskaberne til at presse passagererne ind på mindre plads og samtidig reduceret servicen.

Men ikke desto mindre er det et slet skjult faktum, at flypassagerer opfører sig værre end før.

Se også: Nøgen, stiv mand udfordrede pilot til nævekamp

Særligt kineserne har fået et dårligt ry, men ellers kender den dårlige opførsel ikke til landegrænser.

Se også: Fuld flypassager pissede på sovende pige

Blandt de mange uheldige episoder er fodboldfans, der kommer op at slås, direktører med storhedsvanvid, vulgært skrigende modeller og vegetarer der kaster mad efter kabinepersonalet.

Se også: Stive skotter tvang fly ned

Episoderne tæller også en amerikaner, der så porno i flyet, et sydafrikansk par, der havde sex på sæderne og en russisk kvinde, der drak flydende sæbe på toilettet, fordi man ikke ville sælge hende mere alkohol.

Se også: Sådan bliver du smidt af flyet

I marts vil International Air Transport Association (IATA) således holde en konference i Montreal, hvor man vil arbejde for endnu mere strikse krav til umulige passagerer og dermed sikre bedre arbejdsvilkår for piloter og stewardesser.

Udland - 6. mar. 2013 - kl. 10:36 TV: Se kinesisk flypassager smadre to computere

- Forfærdelig opførsel er i stigning. Det er et problem, vores besætninger og andre rejsende oplever hver dag, siger Tim Colehan fra IATA.

Et typisk problem er eksempelvis en kvindelig passager, der kom op at slås med kabinepersonalet, efter hun havde kastet sprut efter dem på en europæisk flyvning til Thailand.

Se også: Her er den perfekte passager

Der er registreret over 15.000 episoder siden 2007, men det er formentlig blot en dråbe i havet.

Et problem er ifølge IATA, at der ikke er international lovgivning på området. Således gik førnævnte kvinde fri, fordi politiet i Bangkok ikke havde jurisdiktion til at gå ind i sagen, skriver Reuters.

Se også: Hoppede ud fra fly på vej til takeoff

Se kinesisk flypassager gå amok i videoen foroven.

0 kommentarer
Vis kommentarer