Her er verdens bedste krydstogter

Se listen over de bedste skibe, de bedste krydstogter og de bedste rederier

Rederiet Royal Caribbean, der blandt andet har søsterskibene Oasis og Allure of the Seas, er kåret som det rederi, der giver dig mest for pengene. (Foto: AP)
Rederiet Royal Caribbean, der blandt andet har søsterskibene Oasis og Allure of the Seas, er kåret som det rederi, der giver dig mest for pengene. (Foto: AP)

Krydstogtturismen udgør stadig en ganske lille del af det samlede danske marked. Men det er i klar stigning. Ikke blot i Nordamerika, hvor tallet er steget fra 17,2 millioner passagerer til 17,6 millioner passager fra sidste år til i år, men også på verdensplan, hvor der har været over 20 millioner passagerer i 2013.

Sådan kommer selve skibet til at se ud. Udland - 30. jan. 2014 - kl. 09:59 Så vilde er Royal Caribbeans nye superskibe

Stadig flere danskere har således fået øjnene op for lyksalighederne til søs, og hvis de har været heldige, har de rejst med et af de skibe og rederier, der af magasinet U.S. News and World Report er blevet kåret som verdens bedste.

Se også: Krydstogt for enhver smag

Kåringerne er blevet til på baggrund af rejsendes karaktergivning indsamlet i samarbejde med Cruiseline.com, sammen med vurderinger fra rejseeksperter og officielle sikkerhedsevalueringer.

Se også: Verdens vildeste temakrydstogter

1 af 4 Disney Cruise Line er bedst for familier.
2 af 4 Det bedste krydstogt for par finder du på Crystal Symphony. Det er også her, du finder Europas bedste krydstogt.
3 af 4 Med Silverseas Silver Spirit får man den bedste singleoplevelse.
4 af 4 Rederiet Royal Caribbean, der blandt andet har søsterskibene Oasis og Allure of the Seas, er kåret som det rederi, der giver dig mest for pengene. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer