Fire fede autentiske kulturer

Gå på opdagelse i fjerne skikke og traditioner, som du aldrig vil støde på herhjemme

(Foto: David Gray)
(Foto: David Gray)

Få storslåede naturoplevelser i Vietnam, lyt til urbefolkningens drømmehistorier i Australien og lær Afrika at kende gennem en lokal maasai-stamme. Her får du fire bud på autentiske oplevelser, som vil berige dit næste eventyr.

Trekking i Sapas risterrasser
Tag med på en vandretur, der fører dig forbi bjerge, vandfald, bøfler og lokalbefolkningen i gang med arbejdet på risterrasserne i det nordlige Vietnam.

Græsrodsorganisationen Sapa O’Chau arrangerer ture med erfarne, engelsktalende guider, som kan fortælle vidt og bredt om området.

Du kan også tage på besøge og overnatte hos nogle af de lokale.

Trekking, Sapa, Nordlige Vietnam: En halvdagstur koster ca. 100 kr. pr. person, hvis I er to-tre personer. Se mere på: www.trek.sapaochau. org

 

Spirituel velkomst
New Zealands indfødte maorier lever stadig efter traditionelle stammeværdier, selv om de er integreret i et moderne samfund. Kom tæt på traditionerne ved et besøg hos Hone Mihaka stammen i det nordlige New Zealand, der tager dig med til deres marae, det traditionelle mødested, og udfører en spirituel og kraftfuld powhiri, der byder jer hjerteligt velkommen.

Stammeritauler, Waitanga, New Zealand: Endagstur fra 600 kr. Se mere på: www.taiamaitours.co.nz

 

Luksussafari med lokale maasaier
Bo i et autentisk maasaisamfund og få undervisning i maasai-kultur og rig mulighed for at få Afrikas dyr at se helt tæt på.

Ud over fornøjelsen ved den autentiske oplevelse kan du også glæde dig over, at dine penge går til II Ngwesi’s næsehorns fristed, lokale skoler og vedligeholdelse af området.

Il Ngwesi Lodge: Nanyuki, Kenya. Fra 1865 kr. i døgnet inkl. natur- og kulturoplevelser. Børn under 12 år halv pris. Se mere på: www.ilngwesi.com

 

Kom tæt på aboriginerne
Quenten Agius er bredt anerkendt som en af Australiens førende indfødte rejseguider.

Med ham som fortæller kan du komme helt tæt på de aborigine drømmehistorier, som er blevet videregivet fra familiemedlem til familiemedlem gennem generationer.

Med et besøg i et aborigint lokalsamfund får du et unikt indblik i en af klodens ældste levende kulturer.

ABORIGINE FORTÆLLINGER, YORKE PENINSULA, SYDAUSTRALIEN. EN HALVDAGSTUR KOSTER CA. 420 KR. SE MERE PÅ: WWW.ABORIGINALSA.COM.AU

0 kommentarer
Vis kommentarer