Sådan kan vi hjælpe julemanden

Vi skal bare foretage teknologiske investeringer for mere end 1,2 billioner kroner, så han kan levere gaver til alle artige børn, vurderer økonomisite

Det er ikke let at være Julemanden. For selv om han tilsyneladende har fri det meste af året, er det noget nær et logistisk mareridt at uddele gaver til alle artige og rettroende børn på kloden.

Og for at gøre det lettere for ham har de flinke folk på FinancesOnline.com forsøgt at hjælpe den arme mand med et fantasifuldt udvalg af den seneste teknologi.

For eksempel vil Santanet, der er et Artificial Neural Network drevet af Transcranial Pulsed Ultrasound, der indopereret i børn registrerer, om de har været artige og altså fortjener gaver, spare en del tid. Alle disse udregninger kræver naturligvis en supercomputer - en Christmas Cruncher, der kan håndtere 33 kvadrillioner udregninger i sekundet.

 

Rudolf er heller ikke meget bevendt længere, når hundreder af millioner af børn skal have gaver. Løsningen er udbringningsdroner og såkaldte Hyperloops.

Listen er i det hele taget lang, omfattende og dyr. Faktisk vil alle disse initiativer koste i omegnen af 1,2 billioner kroner. Altså 1.200 milliarder kroner.

 

Men er det ikke på tide, at vi giver noget tilbage til verdens flinkeste mand?

Se de mange højteknologiske bud på at gøre Julemandens rejse lettereher på FinancesOnline.com.

0 kommentarer
Vis kommentarer