Storbyferie i januar - billige billetter lige nu

Rejs sidst i januar, og du kan komme billigt af sted

Du kan få billige billetter til New York i januar. (Foto: AP)
Du kan få billige billetter til New York i januar. (Foto: AP)

Hvis du har mulighed for at tage af sted på miniferie i slutningen af januar, har vi fundet nogle gode tilbud på flybilletter til rejsemål i Europa og andre spændende steder. God fornøjelse.

Rom fra kr. 345,- t/r
Et besøg i Rom er en blanding af moderne indtryk fra en sprællevende metropol og historiens vingesus, der konstant popper op fra dengang, Rom var hovedstad i det gigantiske Romerrige. Tag dig god tid til at få set de mange, gamle monumenter som Colosseum, Forum Romanum, Pantheon og Peterskirken – men giv også dig selv tid til tage på nogle af de dejlige museer, og tag også et kig på den nye romerske arena, Stadio Olimpico.

Ryanair fra Billund fra kr. 345,- | Easyjet fra København fra kr. 570,-

Milano fra kr. 372,- t/r
Milano i det nordlige Italien får ikke altid den opmærksomhed, som den har fortjent. Milano byder på fantastiske seværdigheder og er absolut et besøg værd. Start med et besøg i byens centrum, og brug tid på at beundre den helt fantastiske domkirke. Gå derfra over i shoppernes katedral, Galleria Vittorio Emanuele, og brug alle de penge, du sparede på flybilletten. Husk også at få set verdens måske mest berømte maleri, Den Sidste Nadver, af Leonardo da Vinci.

Easyjet fra København fra kr. 372,- | Ryanair fra Billund kr. 385,-

Miniferie i Dubai fra kr. 2.022,- t/r
Ønsker du at slippe væk fra den danske kulde og stadig komme på en rigtig storbyferie, er emiratet Dubai et oplagt feriemål. Dubai byder i januar på temperaturer på mere end 20 grader, og du kan også opleve nogle af verdens højeste skyskrabere og fantastiske muligheder for shopping i Dubai. Og skulle du blive træt af storby, gør det jo ikke noget, at der er mulighed for at slappe af på stranden og bade i dejligt, varmt vand.

Flyv med Pegasus Airlines fra København fra kr. 2.022,-

Miniferie i New York fra kr. 3.084,- t/r
Et besøg i New York er måske den ultimative storbyferie – New York behøver egentlig ikke nærmere præsentation, men et besøg i New York er som at kigge i et kalejdoskop fyldt med forskellige kulturer, forskellige indtryk, forskellige seværdigheder og forskellige muligheder. Du vil aldrig få nok af ”The City”, så det er bare med at komme afsted nu, så du kan nå at vende tilbage igen til en by, der er i konstant forandring.

Flyv med Norwegian fra København fra kr. 3.084,-
Priserne er fundet den 18/12-2013 med afrejse i slutningen af januar og med ophold på 3-6 dage i byerne. Priserne kan være ændret. Søg selv efter flypriser i vores søgemaskiner her på siden, der er leveret af rejsesøgemaskinen travelmarket.dk.

Søg flybilletter her

0 kommentarer
Vis kommentarer