Billig vinterferie i Thailand – få overblikket her

Se priser for flybilletter til Thailand i årets første tre måneder

Kunne det friste med et par uger på en thailandsk strand? (Foto: Colourbox.com)
Kunne det friste med et par uger på en thailandsk strand? (Foto: Colourbox.com)

Thailand bliver mere og mere populært som vinterdestination for os danskere. Og det er slet ikke så underligt, da Thailand lokker med temperaturer på omkring 30 grader, hvide sandstrande, svajende palmer, god mad og en gæstfrihed ud over det sædvanlige.

Vi har undersøgt markedet for en 14 dages rejse til Thailand i henholdsvis januar, februar og marts. Inkluderet i priserne er flybillet fra København eller Billund til Thailand og minimum 14 dages ophold på hotel med minimum 4 stjerner.

Arranger selv rejsen til Thailand
Vi har valgt at tage udgangspunkt i flybilletter til Bangkok og Phuket. Tager du flyet til Bangkok, skal du selv arrangere rejsen derfra og til rejsemålet. Du kan selv booke indenrigsfly online, hvilket er det klart nemmeste, men der går også bus og tog til de forskellige rejsemål. Du kan også vælge at flyve direkte til Phuket, hvilket vil gøre det betydeligt nemmere, hvis du ønsker Phuket som rejsemål.

Flybillet til Bangkok Januar Februar Marts
Fra Billund 5.411,- (1 stop) 6.591,- (1 stop) 5.692,- (1 stop)

Fra København 5.373,- (direkte) 5.635,- (1 stop) 4.137,- (1 stop)

Priser per person t/r. Max. 18 timers rejsetid hver vej.

Flybillet til Phuket Januar Februar Marts
Fra Billund 7.097,- (2 stop) 8.169,- (2 stop) 7.429,- (2 stop)

Fra København 5.784,- (2 stop) 5.782,- (3 stop) 5.511,- (2 stop)

Pris per person t/r. Max. 26 timers rejsetid hver vej.

For at være sikker på at finde gode hoteller til denne prissammenligning har vi kigget efter hoteller med minimum 4 stjerner og en rating på minimum 8 ud af 10 på TripAdvisor. Der er gode muligheder for at finde hoteller i prisklassen fra 300-600 kr. pr. dag for 2 personer. Med udgangspunkt i den billigste flybillet og det billigste hotel vil en rejse til Thailand koste fra 6.217 kr. i marts. Hertil skal dog lægges transport fra Bangkok til rejsemålet.

Søg selv flybilletter her

Søg selv hoteller her

Charterferie i Thailand – eller anden arrangeret rejse

Har du ikke lyst til at arrangere rejsen selv, er der heldigvis også mulighed for at finde en charterferie eller en anden arrangeret rejse, og det behøver ikke koste meget mere. Med en arrangeret rejse bestiller du hele rejsen ved et dansk rejsebureau, og de klarer hele planlægningen for dig.

Søg charterferier her

Søg andre arrangerede rejser her

Priserne er fundet den 19/12-2013 og kan være ændret siden.

0 kommentarer
Vis kommentarer