Tag til Bali - en rigtig paradisø

Venlige mennesker, hvide sandstrande og lokal kultur

Hotel Damai i Lovina. (Foto: Jacob Termansen/damai.com)
Hotel Damai i Lovina. (Foto: Jacob Termansen/damai.com)

Vil du forkæles af nogle af de venligste mennesker på jorden, slappe af på hvide sandstrande og nyde lokal kultur i form af kunstværker eller dans, er Bali et oplagt valg.

Når du først er kommet til Bali, må du ikke snyde dig selv for minimum en lang køretur rundt på øen. Langs kysterne kan du beundre de mange strande og svajende palmer. Inde i landet kan du opleve frodige regnskove, maleriske bjerge og smukke terrasser med rismarker. Overalt hvor du er, skal du tage dig tid til at nyde de mange små minitempler, som findes ud fra næsten alle huse. Den dejlige afslappende ø er helt perfekt, hvis du vil slippe fra stress og jag i Danmark.

Strande til både festaberne og familierne
Bali har et stort udvalg af strande, og der er noget for enhver smag. De rygsæksrejsendes favorit er Kuta-stranden, hvor der hver aften festes igennem på de mange diskoteker. Strandene ved Nusa Dua og Sanur er gode til børnefamilier, mens den gamle fiskerby Candidasa har en mere afslappet atmosfære.

Se også: Fire fede fif til Bali

Ubud – kunstnernes by
Helt centralt på Bali ligger kunstnerbyen Ubud, som gennem årtier har været en favorit blandt de rygsæksrejsende, og som nu tiltrækker alle forskellige slags turister med dens særlige charme. Ubud byder på rig mulighed for at købe kunsthåndværk fra lokale kunstnere og opleve lokale danse opført på de lokale templer. Et besøg i Ubud er ikke komplet uden et besøg i Monkey Forest, hvor du kan komme helt tæt på de lokale makakaber.

(foto: Jens Erik Rasmussen) Udland Underskønne Ubud

Lovina – delfiner og sort sand
På Balis nordlige kyst ligger Lovina-stranden med sit helt specielle sorte vulkansand. Det er dog ikke det sorte sand, som trækker flest besøgende til Lovina. Det er i stedet muligheden for at tage på delfinsafari i solopgangen. At se delfiner boltre sig blandt bådene er en overvældende oplevelse, også anden og tredje gang man oplever det.

Se også: Når hanaber er som mænd

Elefanthulen og flagermusehulen
Af andre gode attraktioner på Bali bør nævnes Goa Gajah (Elefanthulen) og Goa Lawah templet, som også kaldes for flagermusehulen. I flagermusehulen kommer du tæt på tusindvis af flagermus og får efterfølgende ikke særlig stor lyst til at besøge Batman i hans flagermusehule. Elefanthulen ligger tæt på Kuta og kan nemt besøges på en kort dagstur derfra.

Se også: Hold dig fra sprut i Indonesien

Sådan kommer du til Bali
Rejsen til Bali kan bookes på flere forskellige måder. Du kan vælge at købe en charterrejse, selv arrangere rejsen med fly+hotel eller at købe en rundrejse. Du kan finde alle 3 typer rejser i søgemaskinerne her på siden, som er stillet til rådighed af Travelmarket.

Søg charterferie her

Søg flybilletter her

En tougers charterferie koster cirka 12.000 kr. med afrejse fra uge 3 til 10. Flybilletter til Denpasar på Bali koster cirka 7.000 kr. t/r, men har du mod på at flyve til Indonesiens hovedstad Jakarta og selv arrangere transporten til Bali, kan du få flybilletter fra 4.300 kr. t/r. I tilfældet Bali kan det bedste bud dog være at tjekke rejser fra nogle af specialrejsebureauerne, som har 14 dages ferie til Bali fra 8.890 kr.

Priserne er fundet på Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk den 19/12-2013 og kan være ændret.

0 kommentarer
Vis kommentarer