Fem fede aktivferier

Vandring, langrend, dykning eller golf. Kom af med julefedtet på en aktivferie

I det smukke Kitzbühel-område kan du både vandre og stå på ski på pister, der er gode nok til World Cup.
I det smukke Kitzbühel-område kan du både vandre og stå på ski på pister, der er gode nok til World Cup.

Landets fitnesscentre har kronede dage efter en måned, der for manges vedkommende har bestået af andefedt, bacon, risalamande og alkohol i anseelige mængder.

Men du behøver jo ikke at svede den ud på et løbebånd i et trist center, når du i stedet kan komme ud i verden og få det bedste ud af vægttabet.

Således har hotelsøgemaskinen Trivago fundet fem fede aktivferier, der kombinerer det rare og smukke med det sunde.

Alpint skiløb: Kitzhof Mountain Design Resort (Kitzbühel, Østrig)
Hvis du er til skiløb, er der ingen vej uden om dette område, hvor der årligt køres World Cup-løb. Skiområdets pister strækker sig over 170 km, og da nogle af dem er oplyst om aftenen, er det her muligt at nyde lidt ekstra skiløb under stjernerne. Byområdets gamle bydel med sine farverige huse er desuden kendt for sin særlige charme. Kitzhof har 163 værelser og ligger kun fem minutters gang fra centrum og tæt på skibakkerne. Ud over at være perfekt til alpint skiløb har hotellet også en fremragende beliggenhed i forhold til andre sportsgrene såsom langrend, vandreture, golf, mountain biking og meget mere.

Italien: Hold skiferie på Mælkevejen

Dykning: Four Seasons Resort Sharm El Sheikh (Sharm el-Sheikh, Egypten)
Hvis du har fået nok af den danske vinter og foretrækker sol og varme, så kan du tage turen til Egypten. Four Seasons Resort bader i solskin og blå himmel, og ligger lige ud til Det Røde Hav. Mulighederne for dykning er optimale hos Four Seasons, hvor der blandt andet tilbydes dykkerskole for hotellets gæster. Der findes 76 forskellige dykkersteder i nærheden af Sharm el-Sheikh, og som et af verdens bedste dykkerdestinationer tilbyder Det Røde Hav et rigt undersøisk liv. Her er det muligt at dykke blandt tusindvis af farverige fisk, skildpadder, skibsvrag og koralrev.

Derfor skal du til Sharm el Sheikh

Vandring: Hotel Ranga (Hella, Island)
Hotel Ranga ligger omkring en times kørsel fra Islands hovedstad Reykjavik. Herfra er det nemt at udforske den sydlige del af øen, og listen over udendørs aktiviteter er lang: Vandreture, hundeslædekørsel, golf, ridning, river rafting, dykning osv. Vandreture på Islands gletsjere er en yderst populær aktivitet blandt øens besøgende. I dette område finder man også Europas største gletsjer Vatnajökull, aktive vulkaner, sorte sandstrande, fiskerlandsbyer, varme kilder, utrolige vandfald og mere. Det firestjernede hotel Ranga er et af Islands bedste og et fantastisk udgangspunkt for et islandsk eventyr. Hotellets luksuriøse og rummelige værelser er et godt sted af slappe af efter en lang dag i den omkringliggende natur.

Verdens smukkeste kvinder bor på Island

Langrend: Sheraton Davos Waldhuus (Davos, Schweiz)
Davos i Schweiz har en lang tradition for vintersport. På Sheraton Davos Waldhuus venter glimrende langrend, hvor turen starter lige foran hotelindgangen. Hotellet ligger desuden godt i forhold til andre aktiviteter og tilbyder transport til pisterne. Sheraton Waldhuus tilbyder døgnåbent fitnesscenter og spa-område med pool, sauna og meget mere. Værelserne er nydeligt indrettet i klassisk schweisk stil med lyse træmøbler. Nogle af værelserne nyder tilmed en spektakulær udsigt fra balkonen. Restaurantens menukort byder på internationale såvel som lokale schweiziske retter samt et udvalg af sunde måltider, som skal holde din krop i form efter en aktiv dag.

Med Spang Olsen i Alperne

Golf: Sheraton Salobre Golf Resort & Spa (Maspalomas, Spanien)
Sheraton Salobre Golf Resort & Spa ligger i Maspalomas på De Kanariske Øer og består af hele 313 værelser med udsigt over havet, bjergene eller den 27-hullers golfbane. Sidder teknikken ikke som ønsket, kan man benytte sig af golfsimulatoren eller melde sig på et af hotellets golfkurser. Hotellet tilbyder også fitnesscenter, udendørs swimmingpool, dampbad, sauna, spa, skønhedssalon og frisør, samt legeplads og børnebassin for de mindste. Børnepasning kan også arrangeres på hotellet, hvis man skulle have behov for dette.

TV: Gran Canarias charmetrold