Annonce:
Annonce:

Rejs i skoleferien uden at blive ruineret

Se hvor billigt, du kan komme afsted i industriferien til sommer

(Foto: Carsten Ingemann)
(Foto: Carsten Ingemann)
Annonce:
Følg Ferie

I juli har børnene fri fra skole, og mange arbejdspladser sætter arbejdet på lavt blus. Altsammen oplagte grunde til at drage på sommerferie netop i de uger. Ifølge salgsdirektør i Star Tours, Stig Elling, er der i år tryk på salget af sommerferierejser, og derfor er det med at komme ud af starthullerne, hvis du vil sikre dig en ferie sydpå i industriferien:

Læs også: Det ville I læse om ferie i 2013

– Det helt store sommersalg starter lige nu, og vi kan mærke, at efterspørgslen på sol virker større end sidste år. Det er især børnefamilierne, der sikrer sig i god tid, fordi skoleferien er så efterspurgt. Vi forventer, at cirka halvdelen af sommerferiens rejser er solgt i marts.

Annonce:

Jubilæumspriser
Selv om priserne bliver skruet ekstra op i de såkaldte industriuger i juli, er det imidlertid også muligt at findegode rejestilbud til. Apollo fejrer nemlig 20-års fødselsdag i 2014 og lover i den forbindelse gode rejsetilbud hele året – og det gælder også i industriferien.

Læs også: Italien: Hold skiferie på Mælkevejen

– Skal vi lave gode rejsetilbud i anledning af vores fødselsdag på troværdig vis, skal de naturligvis også gælde i de perioder, hvor allerflest danskere rejser med familien, og det gør de i ugerne 27 - 33. Derfor tilbyder vi faste børnepriser på 2500 kr. i denne periode, fortæller kommunikationschef i Apollo, Rikke Kooks Andreassen.

Er du en af de mange danskere, som også holder ferien i industriferien i juli, så læs med her. Ferie har fundet de bedste bud på overkommelige ferierejser i sommerens højsæson for hele familien. Priserne er indhentet fra den 17.- 19 december 2013. Ekstra Bladet tager forbehold for fejl og udsolgte billetter. Priserne er angivet pr. person for to voksne og to børn.

Læs også: Her er Europas billigste hovedstad

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: