Annonce:
Annonce:

Det betyder undtagelsestilstanden for din Thailand-rejse

Rejsedirektør maner til besindighed: Alle rejser gennemføres som planlagt. Urolighederne er koncentreret i Bangkok, og der er fred og ro i de populære badeområder

Der hersker indtil videre fred og idyl i eksempelvis Hua Hin og Phuket. Stig Elling forventer, at det fortsætter sådan, således at danskere med billet til en badeferie i Thailand ikke bør frygte, at turen bliver aflyst. (Foto: Colourbox.com)
Der hersker indtil videre fred og idyl i eksempelvis Hua Hin og Phuket. Stig Elling forventer, at det fortsætter sådan, således at danskere med billet til en badeferie i Thailand ikke bør frygte, at turen bliver aflyst. (Foto: Colourbox.com)
Annonce:
Følg Ferie

I Thailand har regeringen per i morgen, onsdag, indført 60 dage med undtagelsestilstand.

Det betyder i praksis, at regeringen kan indføre udgangsforbud og tilbageholde mistænkte uden at sigte dem.

Landet har i flere uger været hårdt ramt at politiske uroligheder, og der har været daglige demonstrationer mod premierminister Yingluck Shinawatra.

Minister: Undtagelsestilstand i Bangkok

Urolighederne finder dog ikke sted i de mest populære turistområder som Phuket og Koh Samui, men primært i Bangkok.

Danske rejsende i Thailand opfordres til at orientere sig om situationen på både lokale og sociale medier samt rejsearrangøren og det hotel, man bor på.

Mange veje er blokeret, og skal man benytte sig af Suvarnabhumi Airport i Bangkok anbefales det, at man indfinder sig mindst fire timer før afgang.

Tosomhed i tropeparadis

Annonce:

Danske Star Tour har mere end 2.000 gæster i Thailand netop nu og er klar til at sende mange flere derned i løbet af februar, der er absolut højsæson.

- Men 90 procent af vores gæster er i Sydthailand, og vi har kun en lille håndfuld af disse på udflugt i Bangkok, oplyser direktør i Star Tour, Stig Elling.

- Vi flyver direkte til feriestederne i eksempelvis Phuket og Krabi og er således ikke afhængige af at skulle flyve via Bangkok.

Se de 100 steder hvor du får mest for pengene

- Vi må se, hvordan det udvikler sig. Indtil videre er det vigigt for os at understrege, at alle rejser gennemføres som normalt og som planlagt, og at vi er rimeligt optimistiske i forhold til den kommende tid.

Stig Elling understreger dog, at man naturligvis tager urolighederne dybt seriøst og retter sig efter Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

- Og skulle det ske, at vi mod forventning må aflyse rejser eller udflugter, så får vores kunder naturligvis en ny rejse eller pengene tilbage.

Annonce:

Apollo har 500 gæster i Thailand netop nu og agter at sende flere danskere derned i løbet af februar, der er højsæson for danskere, med mindre situationen forværres.

- Vores gæster befinder sig på Koh Chang, Koh Samui og på andre rolige småøer og også i kongebyen Hua Hin. Hovedparten af vores gæster flyver direkte til lufthavnen på Phuket, og de, der flyver til Bangkok lufthavn for at komme ud til en af øerne, skal ikke forlade lufthavnen. De skal blot skifte fly. Vi holder naturligvis et vågent øje med situationen og følger som altid udenrigsministeriets rejsevejledning minutiøst, men indtil videre gennemføres alle rejser ganske som normalt, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo.

Alle rejsende i Thailand opfordres desuden til at registrere sig på Udenrigsministeriets Danskerliste.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
danmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste hus
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: