TV: Verdens største akvarium ligger i Kina

Kineserne har sat fem verdensrekorder på én gang med verdens største akvarium

22,7 millioner liter saltvand rækker ikke langt i Øresund. Men når de er samlet i et akvarium, er det en imponerende mængde og faktisk verdens største af sin slags.

Chimelong Ocean Kingdom nær Macao i det sydlige Kina nøjes dog ikke med at tage den ene rekord, men derimod hele fem af slagsen i Guinnes Rekordbog - herunder verdens største gennemsigtge undervandstunnel, største akvarietank, største akvarievindue og største akrylpanel.Se også: Miniskirt giver rabat

Chimelong Hengqin Bay Hotel er desuden det største økotemahotel i Kina. Det er forbundet til havtemaparken med en kilometerlang kanal, hvor gæster kan komme frem og tilbage med vandtaxi.

Se også: TV: Vild forlystelsespark i saltmine

Forlystelsesparken dækker et areal på 132 hektar. Den er delt op i syv afdelinger, der hver repræsenterer en del af verdenshavene med rutschebaner, dyr, hoteller, cirkus og en 5D-biograf. Chime-Long Group, der også ejer Kinas største forlystelsespark, Chime-Long Paradise, har investeret 30 milliarder kroner i Chimelong Ocean Kingdom.Se også: TV: Svenske piger tester Tivoli

Parken er allerede blevet et hit med mere end en halv million besøgende under det kinesiske nytår i januar, skriver Daily Mail.

Udland - 21. feb. 2013 - kl. 07:28 TV: Det er ikke en ø - det er en hangar

0 kommentarer
Vis kommentarer