TV: Her er verdens højeste pariserhjul

Med 167,6 meter er The High Roller i Las Vegas verdens højeste hjul af sin slags

Lad os starte med nogle tørre tal. For nyåbnede The High Roller i Las Vegas er stort. Pariserhjulet rager således 167,6 meter op i luften, hvilket er mere end 32 meter højere end The London Eye. Og hele ni gange højere end Ballongyngerne i Tivoli.

Se også: Tag med stripperen til Las Vegas

Dermed har den nye attraktion i Las Vegas slået Singapore Flyer af pinden som verdens højeste pariserhjul. Det måler 'kun' 165 meter.

De 28 kapsler rummer hver 40 mennesker, og en fuld omgang i hjulet tager en halv time. Billetterne koster 25 dollar om dagen og 35 om aftenen. Og vil du foran i køen med en VIP-billet, er det som alle andre steder i spillebyen muligt mod ekstra betaling - en sådan billet koster 60 dollar.Se også: Bliv tømmermændene kvit i en bus

Hvis du kommer til Las Vegas, får du ikke svært ved at lokalisere det enorme hjul. Det ligger lige over for Caesars Palace, hvor det tidligere O'Sheas Casino lå. Og herfra er du i nær afstand af både Bellagio-springvandet og kopien af Eiffeltårnet. Om natten skifter The High Roller farve mellem blå, rød, grøn og lilla.

Se også: Las Vegas rydder op i luderaffald

Det er ejet af Caesars Entertainment Corporation, der også råder over et stort udendørs indkøbscenter med restauranter, barer, butikker, koncertsal og bowlinghal.

0 kommentarer
Vis kommentarer