TV: Her prøver bedstemødre for første gang at flyve

Det blev en kæmpe oplevelse for to ældre hollandske damer, da de for første gang i deres liv fik en flyvetur. Se den rørende video

Se de to bedstemødres fantastiske tur herover artiklen
________________________________________________

For de to hollandske bedstemødre Ria Van den Brand og An Bernaards blev deres første flyvetur nogensinde en kæmpe oplevelse.

An Bernaards på 71 år havde altid været rædselsslagen for at flyve, og 78-årige Ria Van den Brands nu afdøde mand led af flyskræk - ægteparret benyttede sig derfor altid af alternative transportmetoder, skriver dagbladet.no.

Damerne fik tilbuddet om en tur i luften, fordi det verdensomspændende teleselskab Vodafone i øjeblikket kører en kampagne med det moderne navn #First.

#First går ud på at give personer mulighed for at prøve noget for første gang i deres liv, men det var ikke lige let at få Ria og An med på flyve-løjerne.

Læs mere om kampagnen HER

An var i starten fuldstændig afvisende overfor ideen, men kun få uger før sin 72-års fødselsdag sprang hun til med begrundelsen:

- Hvis jeg ikke gør det, kommer jeg aldrig til at prøve det.

I videoen herover artiklen kan du se Rie og An, som tilsyneladende aldrig havde mødt hinanden før rejsen, flyve fra Amsterdam til Barcelona.

En flyvetur, som blev en fantastisk, rørende og livesbekræftende oplevelse for de to eventyrere.

Første video herover artiklen er en trailer for den længere version, som du kan se ved at trykke på 'Næste' i playeren.Ria Van den Brands forberedte sig på flyveturen ved blandt andet at tage en tur i en vild rutsjebane.
Ria Van den Brands forberedte sig på flyveturen ved blandt andet at tage en tur i en vild rutsjebane.


0 kommentarer
Vis kommentarer