TV: Skandale-brud tæskede veninde på fly

En ung kvinde troede hun skulle hygge sig på en festlig polterabend. I stedet fik hun blå mærker og blev hevet i håret af bruden og en anden gæst

En polterabend fløj fuldstændig ud af kurs, da en kommende brud pludselig tæskede løs på en af sine gæster - endda om bord på et fly.

Den 30-årige britiske kvinde, Kelly Lloyd, var iklædt hvidt brudeslør, da hun blandede sig i tøseslagsmålet mellem to veninder, der foregik omkring 10 kilometer over jorden i flyet fra Manchester til Barcelona.

Se også: TV: Brudepar styrtede på gaden i Vejle

Passageren Tony Tickle filmede optrinnet, da han opdagede der var noget galt på flyet:

- Bruden slog veninden tre-fire gange. Det hele skete så hurtigt, og varede kun et minut, før personalet løb ind og skilte dem ad, fortæller han Manchester Evening News.

Han mener at bruden og hendes veninder virkede stærkt berusede, men det afviser Kelly Lloyd dog selv. Hun siger, at hun blot handlede i selvforsvar mod den ene veninde - Katrina Hanafin.

Se også: TV: Her slår lynet ned i passagerfly - tre gange

Hanafins forklaring er dog en helt anden. Hun fortæller Daily Mail, at hun straks fløj tilbage til England efter slagsmålet, som hun ikke ved hvorfor skete:

- Det eneste jeg kunne gøre var at krølle mig sammen til en kugle, mens de overdængede mig med slag i mit ansigt, på mine arme, mine skuldre og ben, og hev mig i håret, siger Katrina Hanafin.

- Det kostede mig en formue at rejse dertil og hjem igen. Min krop er nu fyldt med blå mærker, og jeg kan ikke bevæge min arm, siger brudens nu tidligere veninde, som bestemt ikke har tænkt sig at komme til brylluppet til maj.

0 kommentarer
Vis kommentarer