Slip for unger på ferien

Vi prioriterer fuldstændig ro på rejsen - derfor bor vi på hoteller, hvor der ikke er plads til unger

For fem år siden var det kun nogle ganske få danskere, der i Caribien havde stiftet bekendtskab med ferie-hoteller forbeholdt voksne uden børn. Men nu er det slået igennem i Europa, og der er stort set ikke det sted i verden, hvor du ikke kan slippe for børn. Foto: Colourbox
For fem år siden var det kun nogle ganske få danskere, der i Caribien havde stiftet bekendtskab med ferie-hoteller forbeholdt voksne uden børn. Men nu er det slået igennem i Europa, og der er stort set ikke det sted i verden, hvor du ikke kan slippe for børn. Foto: Colourbox

Forestil dig, at du ligger ved swimmingpoolen i 25 graders varme med din yndlingsbog mellem hænderne. Det eneste, du hører, er fuglene, der kvidrer, og siderne fra din bog, der blafrer let i den varme sommervind. Der er ingen vandsprøjt fra poolen, ingen skrigeri eller gråd. Du er på børnefri hotel, hvor der, som navnet indikerer, ikke er børn tilladt. Og disse feriesteder er faldet i danskernes smag.

- Vi oplever en stor interesse for vores børnefri hoteller, og det skyldes primært, at der ingen børn er. Flere forældrepar prioriterer faktisk et børnefrit pusterum, hvor de kan have fokus på hinanden og parforholdet, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

- Mange danskere vælger børnefri hoteller og børnefri strande for at få fred og ro. De gider ikke have en masse børn løbende rundt, der larmer og forstyrrer dem, når de vil nyde hinanden og ferien.

- Det er ikke, fordi de hader børn, men fordi de har brug for et pusterum, fortæller Torben Andersen, kommunikationschef hos Spies.

Her er ikke noget i børnehøjde. Og det kan nogle gange også være tiltrængt. (Foto: Pontus Wallin/Spies) Rejsetips Stort pris-tjek på par-ferie: Velkommen til børnefri zoner

Ud over forældre, der prioriterer hinanden og en ferie sammen, er det primært modne par, hvor børnene for længst er fløjet fra reden, der tjekker ind i de børnefri zoner.

For fem år siden var det kun nogle ganske få danskere, der i Caribien havde stiftet bekendtskab med feriehoteller forbeholdt voksne uden børn.

Men så begyndte det at slå igennem i Europa.

Voksentid i hele verden

Om du vil til Mallorca, Cypern, Thailand eller Egypten er ikke afgørende.

Hotellerne med de børnefri zoner er fordelt over hele verden, så du selv kan vælge efter lyst.

Uanset hvilken destination du vælger, er standarden høj som en del af konceptet. Rejseselskaberne kender godt til danskernes behov for kvalitet og komfort, og de gør derfor meget ud af det for gæsterne.

Ingen vandsprøjt fra poolen, ingen skrigeri eller grådDet er ikke, fordi de hader børn, men fordi de har brug for et pusterumFor fem år siden var det kun nogle ganske få danskere, der i Caribien havde stiftet bekendtskab med ferie-hoteller forbeholdt voksne uden børn. Men nu er det slået igennem i Europa, og der er stort set ikke det sted i verden, hvor du ikke kan slippe for børn.

0 kommentarer
Vis kommentarer