TV: Har du set værre bagagehåndtering?

'Ekstremt skuffende', lyder det i undskyldning fra flyselskab, efter en medarbejder blev filmet kaste flere meter med passagernes baggage. Se klippet

Det skal gå hurtigt i lufthavnen, og derfor har lufthavnspersonalet måske ikke hver gang tid til at behandle din kuffert lige så nænsomt, som du selv ville.

Om det ligeledes var årsagen, da passageren Dwayne Stewart satte sig i sit fly fra Toronto mod Vancouver i Canada og fik øje på en af lufthavnens 'bagagemænd', er til gengæld tvivlsomt.

Se også: TV: Se din kufferts vej til flyet

I hvert fald så en Air Canada-medarbejder mere doven end travl ud, da han på grund af pladsmangel på flyet begyndte at læsse Dwayne Stewart og de øvrige passagerers håndbagage i lastrummet.

Kastede kufferter
I stedet for at bære bagagen ned ad flytrappen, begyndte medarbejderen nemlig at kaste kufferter og tasker direkte ned til sin kollega en lille halv snes meter nedenfor, hvilket fik Stewart til at hive mobilen frem, filme manden og senere lægge optagelsen, som du kan se øverst, på YouTube.

- Godt, min computer ikke ligger i tasken, kan man høre en passager sige og lidt senere en anden:

- Undskyld, Air Canada, men det her er altså en ommer.

Klippet har efterfølgende fået flyselskabet til at undskylde i en officiel meddelelse, hvori man beskriver medarbejderens bagagehåndtering som 'ekstremt skuffende'.

Har du haft en lignende oplevelse? Giv din kommentar i feltet nedenfor

0 kommentarer
Vis kommentarer