Her er den flydende private ø

null

Åh nej! kender du det? At du ikke ved, om du skal tilbringe ferien på en luksuriøs yacht eller på en caribisk ø med flere servile ansatte end feriegæster.

Så er løsningen heldigvis nær. For Orsos Island er begge dele.



De mange damer i korte kjoler og høje hæle gør det ikke svært at gætte, hvem der er målgruppen.
De mange damer i korte kjoler og høje hæle gør det ikke svært at gætte, hvem der er målgruppen.


Det østrigske firma Orsos har således tegnet den spændende kombination af yacht og ø til en pris af cirka 35 millioner kroner.





Det kræver ikke nogen større undersøgelse at konstatere, at størstedelen af verdens yachter ligger fortøjret i havne i stedet for at være ude på verdenshavene. Og netop derfor er det måske heller ikke nogen vanvittig idé at blande det stationære med det mobile.





Der er da også plads nok på Orsos til både dig selv og dine gæster. I alt cirka 1.000 m2 fordelt på tre dæk. Og naturligvis er der masser af palmer og eksotiske planter, der skal give dig følelsen af at være på en ø.





Du kommer heller aldrig til at mangle noget at spise eller skylle ganen med. For Orsos indeholder tre køkkener og to barer. Men også en undervands karaoke-suite, et spillerum, en hjemmebiograf, en jacuzzi under åben himmel og et akvarium - hvis du nu er for doven til selv at hoppe i havet med en maske på hovedet.

Og så er der naturligvis en kahyt til tyendet.





Får du lyst til at holde en fest, vil det glæde dig at høre, at der rent teoretisk er plads til 80 personer om bord.





Det lyder ekstravagant. Men din grønne samvittighed behøver ikke at lide unødvendigt. Før øen drives af solpaneler og vindgeneratorer, og så har man endda sit eget anlæg, der kan forvandle saltvand til drikkevand.





Der er i øjeblikket mellem 18 og 24 måneders ventetid på en Orsos Island - fra det tidspunkt den første 'ø' forlader forbrikken.

Læs meget mere her.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer