Nøgenyoga er blevet en feriesucces

Få bedre selvværd og find indre ro på ferien med nøgenyoga

Styrke, smidighed og selvtillid er noget af det, man får ud af at dyrke nøgenyoga. (Foto: Colourbox.com)
Styrke, smidighed og selvtillid er noget af det, man får ud af at dyrke nøgenyoga. (Foto: Colourbox.com)

Mange rejsende forbinder Ibiza med dunkende dancerytmer, endeløse nætter og svært berusede briter.

Men Ibiza er meget andet. Du finder faktisk også ægte afslapning og måske endda indre ro.

Formentera Travel tilbyder nøgenyoga på den baleariske ø - et fænomen der hidtil er bedst kendt fra New York, hvor yogamåtterne i stadig større stil indtages uden brug af yogapants.

Se også: Dobbelt op på nøgenhed på Mallorca

Og afklædt yoga på Ibiza er blevet en succes på rekordtid. For på øens første ægte nøgenresort kan man formedelst 8.400 kroner opleve en uges kropslig frihed på et stort naturskønt område omgivet af pinjeskov.

De fleste rejser på denne side af sommerferien er således udsolgt.

Se også: Tyskere vil bade nøgne - japanerne frygter det

- Her på Formentera Yoga er vi klar over, at nøgenyoga ikke er noget for alle, men vi glæder os over at kunne byde vores nøgenyogalærer Annette velkommen som en del af vores årlige program, der er fantastisk i forhold til selvaccept. Det er valgfrit, om man vil have tøj på - alle behøver ikke at være nøgne. Disse særlige steder handler om frihed og ikke nødvendigvis bare om at være nøgen, skriver resortet.

Se også: Museum inviterer nudister til at se på nøgne mænd

Annette selv fortæller Daily Mail, at folk efter en omgang nøgenyoga skulle føle sig mere afslappede end de har gjort før.

- Folk siger, at de kan klare mere af det, livet byder dem, end de kunne før. De accepterer sig selv, glemmer vægtproblemerne og i det hele taget selvbevidstheden, og de lærer at elske sig selv mere, lyder det.

Se også: Niebelungens nøgne ring

- Desuden - og dette er meget vigtigt - får de dybere respekt for sig selv og andre, og de bliver mindre fordømmende over for både sig selv og andre, siger Annette, der ikke vil have sit efternavn ud.

Blandt andet denne billedserie af den norske nøgenfotograf Petter Hegre har været et stort hit blandt både mænd og kvinder på nettet.

0 kommentarer
Vis kommentarer