Verdens hurtigste privatfly kommer til Europa

Nu kan du chartre verdens mest eftertragtede privatfly i Europa. PrivateFly.com tilbyder nu en Gulfstream GS650 til europæiske kunder

Gulfstream GS650 er bygget i Savannah, Georgia. Det er det mest eftertragtede privatfly, og der er i øjeblikket 160 købere før dg i køen. Men så er det godt, at du kan leje et i stedet.
Gulfstream GS650 er bygget i Savannah, Georgia. Det er det mest eftertragtede privatfly, og der er i øjeblikket 160 købere før dg i køen. Men så er det godt, at du kan leje et i stedet.

Er du træt af at flyve sammen med 180 andre passagerer i maskinen, spise fugtigt bølgepap og bevæge dig med sølle 900 km/t?

Så skal du da slå dig sammen med 17 andre venner og smide de eksempelvis 900.000 kroner, det vil koste at rejse charte en Gulfstream G650 til Dubai.

PrivateFly.com kommer nu til Europa, og giver dig mulighed for at opleve den ypperste luksus i luften, penge kan købe og transportere dig til din favoritdestination med 982 km/t. Det gør det til verdens hurtigste privatfly.

Ligeledes har intet andet privatfly en rækkevidde på 12.960 kilometer.Det ser voldsomt ud, men heldigvis kom ingen til skade. (Vidcap fra wsmv.com) Udland - 15. aug. 2012 - kl. 07:37 TV: Ketchup-jet kolliderede med mindre propelfly

Der eksisterer kun 40 af denne type fly i verden, og ventetiden på at købe et eksemplar er tre år. Prisen er 360 millioner kroner, og blandt de celebre ejere er Peter Jackson, der brugte sit i eftersøgningen af det forsvundne fly fra Malaysia Airlines.

Når først du har boardet maskinen, kan du vælge mellem flere lækre menuer og masser af drikkevarer, og så må du endda have kæledyr med om bord.

I sidste måned satte et Gulfstream G650 hastighedsrekord mellem New York to Mumbai. Turen tog 13 timer og 49 minutter.

Se også: Her er Concordens afløser

- G650 har skabt en enorm interesse, og det er det ultimative VIP-statussymbol, og der er nogle meget højtprofilerede køber, der er på ventelisten til et eksemplar, fortælller direktør i PrivateFly, Adam Twidell.

- Det er så efterspurgt, at folk har byttet deres egne fly eller købt sig foran i køen og har videresolgt med det samme med god fortjeneste. Angiveligt op til 60 millioner kroner.

Det kan noget bedre betale sig at leje et privatfly end at købe det. Du kan således chartre knap 400 flyvninger til Dubai for den pris, du skal betale for at eje flyet. Og dertil skal så lægges de enorme summer, der skal bruges på vedligeholdelse, jetfuel, forsikring og lønninger til besætningen.

0 kommentarer
Vis kommentarer