Kæresten fra helvede: Fløj hjem fra drømmerejse for at spille bold

Sarah måtte afbyde sin drømmerejse i Mexico, fordi hendes kæreste skulle hjem til Wales og spille pubbold med drengene

Chris Jones er så fodboldgal, at han afbrød sin ferie i Mexico for at spille fodbold med sit lokale pubhold. (Foto: Wales Online)
Chris Jones er så fodboldgal, at han afbrød sin ferie i Mexico for at spille fodbold med sit lokale pubhold. (Foto: Wales Online)

Man skal være en mere end almindeligt tålmodig kvinde for at være kæreste med Chris Jones fra Tonypandy i Wales.

For selv om parret ikke havde været på ferie i seks år og endelig nød livet i vandkanten i Playa del Carmen i Mexico, så måtte 25-årige Sarah Walker finde sig i, at hendes 26-årige fyr ville hjem før tid, fordi hans lokale pub-fodboldhold var blevet udvalgt til at spille en kamp på Cardiff City Stadium.Cardiff City Stadium. Byens største.
Cardiff City Stadium. Byens største.
Se også: Top 10: Her er verdens lækreste strande

Han lånte 10.000 kroner af sin mor, så han sammen med kæresten kunne skynde sig hjem og være med i kampen for pubholdet Max United.

- Heldigvis for mig ved Sarah, at jeg er besat af fodbold - hun var nogenlunde forstående. Men det var alligevel svært for mig at fortælle hende, at jeg ville forlade de solbeskinnede strande i i Mexico for at flyve hjem til en kamp i Cardiff, siger han til Daily Mail.

Se også: TV: Det synes turisterne om Danmark

De havde nydt strandlivet, da Chris kom til at tjekke sin Facebook-side og så, at hans hold var blevet udvalgt til at spille på Premier League-holdets stadion. Og Chris er holdets topscorer med 23 kasser denne sæson. Og den statistik ville han forbedre.

Man kunne ikke købe en enkeltbillet, så da Chris havde lånt pengene af sin mor, rejste det unge par til Gatwick - en nitimers flyvetur. Og derfra videre til Wales så Chris kunne blive klar til kampstart.

Se også: Vi er på vej til Mexico

Max United vandt i øvrigt kampen 7-2 over Malsters Arms, fremgår det af football.sportrightnow.com. De to hold havde vundet muligheden for at spille på det 27.000 sæder store stadion i en konkurrence.

0 kommentarer
Vis kommentarer