Så vilde er Royal Caribbeans nye superskibe

En arm der kan føre dig 100 meter op i luften, radiobiler og en vindtunnel. Du kommer ikke til at kede dig om bord på søsterskibene Quantum og Anthem of the Seas

Rederiet Royal Caribbean råder allerede over verdens to største krydstogtskibe i søsterskibene Oasis og Allure of the Seas.

Og nu kommer så Quantum of the Seas. Man har netop løftet sløret for den kommende klasse af skibe, der i tråd med de seneste trends ikke bliver større. Tværtimod.

Se også: Her er Europas største krydstogtskib

Med 158.000 bruttotons mod førnævnte kolosser på 225.000 tons er forskellen markant. Der er dog stadig tale om store skibe, der kan medtage op til 4.180 personer.

Quantum of the Seas og Anthem of the Seas er ifølge præsident for Royal Caribbean, Adam Goldstein, et enormt skridt fremad i forhold til design og passageroplevelser.

Se også: Verdens vildeste temakrydstogter

Man kommer da heller ikke til at kede sig om bord. Man kan køre i radiobiler, stå på rulleskøjer og spille basketball på en bane i fuld størrelse, hvilket tyder på, at man agter at tiltrække børnefamilierne mindst lige så meget som pensionisterne.

Se også: Krydstogt for enhver smag

Der vil også være en vindtunnel, så man kan få en rigtig skydiveoplevelse bag på skibet, mens man ser ned på havet og et frit fald simuleres.

Og så er der North Star, som er en glaskapsel, der fragter passagerer ud over havet og op til 100 meter op over havets overflade. Både til havs og når skibet er i havn.

Se også: Her er verdens største krydstogtskib

Listen over nyskabelser er lang. Næsten lige så lang som ventetiden. Quantum of the Seas vil foretage sin jomfrurejse i 2014, mens Anthem of the Seas vil være klar i foråret 2015.

De 18 dæk store Quantum of the Seas vil afsejle New York-området fra sin hjemhavn Cape Liberty i Bayonne, New Jersey, på 7 til 12-dages rejseruter i løbet af vintersæsonen 2014/15.

Det er muligt at booke billetter fra d. 4. juni 2013.

1 af 4 Denne arm kaldes North Star, og den kan bringe passagererne 100 meter over havoverfladen.
2 af 4 Bag skibet er en vindtunnel, der giver illusionen af et rigtigt skydive.
3 af 4 Hvad er et krydstogtskib uden radiobiler?
4 af 4 Sådan kommer selve skibet til at se ud.
0 kommentarer
Vis kommentarer