Pilot anholdt før boarding

51-årig pilot under mistanke for at være fuld. Nu suspenderet af flyselskabet

Få job i verden er så ansvarsfulde som piloters. De skal sørge for at bringe passagerer og besætning sikkert fra punkt a til punkt b.

SE OGSÅ:

Kaptajn Morten Overgaard i et CRJ 200 fra canadiske Bombardier. Det har en marchhastighed på 516 knob svarende til 955 km/t. (Foto: Cimber Sterling) Danmark - 15. mar. 2012 - kl. 13:58 TV: Så galt kan det gå under turbulens

Derfor er kravene til de ansatte i cockpittet særdeles strenge. Og alkohol og andre rusmidler kunne ikke være mindre kompatible med jobfunktionen.

SE OGSÅ:

Der er mange fordomme om stewardesser og piloter. Men hvad siger piloten til dem? (Vidcap) Danmark - 29. mar. 2012 - kl. 09:30 TV: Hvad synes piloten om de sexede stewardesser?

Det så en 51-årig pilot fra det britiske flyselskab Thomson tilsyneladende stort på, da han sidste måned skulle fragte passagerer ud af Birmingham i en Boeing 757 med plads til 260 rejsende.

SE OGSÅ:

Redningsveste kan være brugbare, når man nødlander på vand. Forudsat at flyskroget ikke splintres eller du puster den op inde i flyet og bliver fanget i en luftlomme, mens flyet synker. (Vidcap) Danmark - 20. mar. 2012 - kl. 10:03 TV: Hvor er faldskærmen når flyet styrter?

Han blev anholdt kort før boarding under mistanke for at have indtaget for meget alkohol, skriver Telegraph.co.uk.

I går suspenderede flyselskabet så piloten, der ellers blev løsladt mod kaution efter britisk politi havde taget en blodprøve og afhørt manden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere