Se Dubais seneste vanvidsattraktion

Se 45 millioner blomster i Dubai Miracle Garden

Blomster elsker vand. Dubai elsker blomster. Det synes umiddelbart at være et ulykkeligt kærlighedsforhold. Men ikke desto mindre har ørkenstaten netop åbnet Dubai Miracle Garden, der er en have for florafile med mere end 45 millioner blomster arrangeret i former, mosaikker og mønstre.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se 360 graders udsigt fra verdens højeste bygning

Midt mellem stål- og glaspaladserne ligger haven, hvor der er omkring 30 forskellige blomster, der kan tåle den ekstreme varme - heriblandt petuniaer og geranier.

SE OGSÅ:

Udland - 26. dec. 2011 - kl. 23:04 TV: Verdens vildeste vandrutsjebane

Blomstersæsonen i Dubai varer fra midten af oktober til midt i maj. Dagtemperaturerne på denne tid af året når skældent mere end 26 grader, og om natten falder den til cirka 10 grader. Det betyder, at blomsterne ikke behøver ret meget kunstvanding, og at det vand, de får, ikke fordamper. Man har desuden udstyret haven med særlig økoteknik, der gør vandingen så effektiv som mulig.

LÆS OGSÅ:

Udsigten fra en af de ti restauranter fejler ikke noget. Blandt andet er der er  Rang Mahal by Atul Kochhar - han var den første indiske kok, der fik en Michelinstjerne. Udland - 4. mar. 2013 - kl. 08:21 Verdens højeste hotel netop åbnet

400 personer brugte 60 dage på at skabe Dubai Miracle Garden, der har kostet omkring 70 millioner kroner, hvilket er småpenge på de kanter.

Til sammenligning kostede det 829.8 meter høje Burj Khalifa cirka 8,6 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ:

Se også: Taj Mahal ligger da i Dubai

Parken lukker i fire måneder, når der er varmest i Dubai, men det er også kun de færreste danske turister, der besøger staten i den periode.

- Hvert år bliver den redesignet, og de besøgende vil ikke tro, at de har besøgt den samme have, forlyder det fra Abdel Nasser Y. Rahhal, general manager for Akar Landscaping Services and Agriculture.

LÆS OGSÅ:

Se også: Vil bygge luksushotel under vandet

Anden fase af projektet begynder denne sommer, hvor der tilføjes en sommerfuglehave samt en kuppel med spiselige planter, hvor besøgende kan plukke deres egen frugt.

Dubai er også staten, der huser verdens højeste bygning, verdens højeste hotel, menneskeskabte øer formet som en palme og snart også verdens største storcenter.

1 af 3 Parken åbnede Valentinsdag.
2 af 3 Adgang koster cirka 30 kroner for voksne, mens børn under tre år kommer gratis ind.
3 af 3 Mellem Dubais svimlende høje bygninger af glas og stål ligger denne imponerende have.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere