Bear Grylls i ny sikkerhedsvideo

Overlevelseseksperten fra Discovery Channel er nu hyret af Air New Zealand

Hvem er den måske sidste, du håber på at få hjælp fra i et fly? Ja, netop. Overlevelseseksperten Bear Grylls. For så ved du, at der er noget helt galt.

SE OGSÅ:

Stewardesser fra Finnair fyrede den af i kabinen forud for en flyvning til Indien. (Vidcap) Udland - 2. feb. 2012 - kl. 07:24 TV: Stewardesser der danser

Men Air New Zealand, der har en lang og stolt tradition for at gøre noget ekstra ud af selskabets sikkerhedsvideoer, har netop offentliggjort en video, hvor den 38-årige brite med det borgerlige navn Edward Michael Grylls er stjernen.

SE OGSÅ:

Se også: Sådan kan en sikkerhedsvideo også se ud

Videoen hedder 'Bear Essentials' og henviser således blandt andet til Air New Zealands tidligere sikkerhedsvideo 'Bare Essentials', hvor både piloter og stewardesser kun var iklædt bodypaint.

SE OGSÅ:

Se også: Flyselskab viser bar røv og bodypaint

- Hvis en iltmaske pludselig falder ned foran dig, kan du bruge den som et transportabelt toilet. Men det er en meget bedre idé at hive masken ned, tage den over din næse og mund og stramme den ved at trække i begge ender af elestikken, lyder det fra jernmanden, der i en mindeværdig serie blandt andet har overnattet i et ådsel, drukket væske udvundet af elefantekskrementer og båret sin tisvædede t-shirt om hovedet for at holde hovedet koldt i ørkenen.

SE OGSÅ:

Lækkert med lækkert på. Sådan ville Simmons måske sige, hvis han kunne tale dansk ... (Vidcap) Udland - 31. mar. 2011 - kl. 12:38 Se verdens lækreste sikkerhedsvideo

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere