Top 10: Her er verdens mest gæstfri lande

Vi er vilde med indbyggerne i USA og Thailand

Ofte skal der ikke ret meget til, før vi føler os velkomne i et fremmed land. Et smil og lidt god service kan gøre forskellen.

Og det er noget, man mester i særligt USA og Thailand.

Således topper disse lande listen over de ferielande, hvor vi danskere oplever, at indbyggerne er mest gæstfri.

SE OGSÅ:

Rejsetips - 5. dec. 2012 - kl. 10:39 TV: Fitness i flyet

Spanien kommer på tredjepladsen, hvilket givetvis er bare en af årsagerne til, at vi danskere siden de glade grisefestdage har taget landet til os, når det gælder både sommer- og vinter-, og storbyferier.

Det viser en undersøgelse foretaget af Hotels.com blandt 1.189 danskere.

LÆS OGSÅ:

Se også: Italien og Spanien er bedst til børn

Men vi er nu også meget søde her til lands. For vi har i hvert fald selv stemt os ind på en sjetteplads over verdens mest gæstfri feriemål. Det er foran vore svenske naboer.

- Det er naturligvis individuelt, hvad der skal til for, at man føler sig godt taget imod i et bestemt land. Vi har jo alle forskellige måder at gøre tingene på og forskellige mentaliteter. Men der vil altid være nogle parametre, som langt de fleste lægger vægt på, og det er sådan noget som service, at der bliver smilet og, at der ydes det lille ekstra.

LÆS OGSÅ:

Se også: Råt roadtrip mellem ørken og hav

- Og det er de tilsyneladende specielt gode til i Thailand og USA. Men det er da også dejligt at se, at danskerne kan få danskerne til at føle sig godt tilpas, når de er på ferie i Danmark. For mange har jo nok en tendens til at være lidt mere kritiske overfor deres eget land i den sammenhæng, siger Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

LÆS OGSÅ:

Udland - 15. nov. 2011 - kl. 14:51 TV: Besøg 32 stater på fem minutter

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere