Bliv medlem af Mile High Club - helt uden afbrydelser

Britisk flyselskab giver dig mulighed for lovlig sex i luften

Der findes også et selskab i USA, der tilbyder en lignende service. Men for en dansker, er det alt andet lige noget lettere at rejse til England. (Foto: Colourbox.com)
Der findes også et selskab i USA, der tilbyder en lignende service. Men for en dansker, er det alt andet lige noget lettere at rejse til England. (Foto: Colourbox.com)

Det er bestemt ikke billigt. Og du skal endda selv medbringe en partner.

Men så får du til gengæld også mulighed for at udleve rockstjernedrømmen om at have sex i en flyvemaskine - endda helt uden risiko for at blive afbrudt af en vred stewardesse eller en tissetrængende flypassager.

SE OGSÅ:

Rejsetips - 5. dec. 2012 - kl. 10:39 TV: Fitness i flyet

For nu kan du hos et nyt engelsk rejseselskab betale 4.999 pund og få lov at have sex i et af selskabets små jetfly.

LÆS OGSÅ:

Se også: De ynkeliges Mile High Club

Som nævnt stiller selskabet dog ikke en partner eller så meget som en lolitadukke til rådighed, men både chokolade og champagne medfølger.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er stewardessens hemmeligheder

Piloten skulle være diskretionen selv, og i den time turen varer, garanteres det, at han ikke forstyrrer. Musikken vælger du selv - og undlader du det, står den helt automatisk på Barry White.

LÆS OGSÅ:

Se også: Knap halvdelen vil onanere i fly

Der er i øvrigt masser af mad i kabinen. Men til den pris, må man udgå fra, at køberne ikke sætter sig ind i flyet for at bruge tiden på at stoppe mad i munden.

Vil du vide mere, så klik her.

1 af 2 Få en hyrdetime i et fly med både champagne og chokolade for den nette pris af 43.000 kroner.
2 af 2 Der findes også et selskab i USA, der tilbyder en lignende service. Men for en dansker, er det alt andet lige noget lettere at rejse til England. (Foto: Colourbox.com)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere