Sexede stewardesser for meget for ministerium

Nu er det nok, Nok Air, lyder det fra Thailands kulturministerie

Smukke kvinder i udfordrende positurer og minimal påklædning skal sælge flybilletter. Det er ikke første gang i verdenshistorien, at flyindustrien sammenkædes med sex, men nu er det altså nok med Nok air, mener Thailands kulturministerium. (Foto: Nok Air)
Smukke kvinder i udfordrende positurer og minimal påklædning skal sælge flybilletter. Det er ikke første gang i verdenshistorien, at flyindustrien sammenkædes med sex, men nu er det altså nok med Nok air, mener Thailands kulturministerium. (Foto: Nok Air)

Thailandske Nok Air er langt fra det første flyselskab i verden, der har reklameret med smukke stewardesser. Men i Smilets Land er det langt fra alle, der bryder sig om, at man skal bruge letpåklædte kvinder i markedsføringen.

En af disse er generalsekretær i landets kulturministerium, Prisana Pongtatpitakkul, der mener, at Nok Airs kalender med sexede stewardesser er gået langt over grænsen.

LÆS OGSÅ:

Se også: En stewardesse afslører alt

- De forsømmer deres sociale og kulturelle ansvar og ignorerer det tilbageslag, det kan give i forhold til særligt den kvindelige ærbarhed, mener han om kalenderen, der viser 12 frækt klædte modeller frem - en for hver måned.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ladyboy-fly bliver på jorden

Men luftfartsindustrien har altid været sexet, siger direktør for Nok Air, Patee Sarasin.

- Reaktionen er ikke en overraskelse for os. Men i forhold til, hvad offentligheden ser på daglig basis, mener jeg bestemt ikke, at vi er gået over grænsen, siger han til CNN Travel.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er verdens lækreste stewardesser

- De fleste kunder elsker kalenderen og vil gerne have en. I dag er den svær at få fat på, og efterspørgslen kommer fra alle dele af samfundet, siger Patee Sarasin, der før har gjort sig upopulær ved kun at ansætte unge kvinder på korte kontrakter, samtidig med at de ældre blev udskiftet.

SE OGSÅ:

Der er mange fordomme om stewardesser og piloter. Men hvad siger piloten til dem? (Vidcap) Danmark - 29. mar. 2012 - kl. 09:30 TV: Hvad synes piloten om de sexede stewardesser?

Han forklarede sig dengang med, at unge kvinder ville være mere passionerede i forhold til at servicere passagererne, fordi de havde større fokus på karrieren.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sexet stewardesse hiver ned i trusserne

I øvrigt er kvinderne i kalenderen ikke selskabets stewardesser sådan som eksempelvis Ryanair-pigerne. De er professionelle modeller.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sexede stewardesser smider tøjet

Omvendt er kulturministeriet ked af, at disse billeder er med til at fastholde mange udlændinges ofte sexistiske syn på lokale kvinder i et land, der har en omfattende sexindustri.

LÆS OGSÅ:

Se også: Skandale: Pilot får blowjob af stewardesse

1 af 4 Kvinderne i kalenderen er som udgangspunkt ikke stewardesser, men derimod professionelle modeller. (Foto: Nok Air)
2 af 4 Ryanair sender hvert år en fræk kalender på gaden med selskabets egne stewardesser. Overskuddet går til velgørenhed.
3 af 4 Det Las Vegas-baserede flyselskab Spirit Air har sendt stripbusser rundt i spillebyen for at reklamere for billige flybilletter.
4 af 4 Smukke kvinder i udfordrende positurer og minimal påklædning skal sælge flybilletter. Det er ikke første gang i verdenshistorien, at flyindustrien sammenkædes med sex, men nu er det altså nok med Nok air, mener Thailands kulturministerium. (Foto: Nok Air)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere