Google vil bygge lufthavn

Det er ikke længere nok at have sin egen flyflåde

Hvis du går og spekulerer på, hvornår en virksomhed er blevet stor - altså sådan rigtig, rigtig stor - så må svaret være: Når virksomheden har fået sin egen lufthavn.

For webgiganten Google er det nu ikke længere nok at have en hel flåde med privatfly. Virksomheden vil nu også bygge en egen lufthavn i San Jose.

LÆS OGSÅ:

Se også: Udforsk Nordkorea på Google Maps

Den har fået et prisskilt på 457 millioner kroner, og der skal blandt andet være en terminal til direktører, faciliteter til flyvedligeholdelse og plads nok til, at servicere store fly som Boeing 767'ere.

SE OGSÅ:

Se også: TV: Sådan blev et vejkort til i 1940'erne

Google har endnu til gode at indhente den nødvendige tilladelse fra myndighederne i Californiens tredjestørste by, men hvis alt går efter planen, skal den bygges på en gammel parkeringsplads ved siden af den eksisterende Mineta San Jose International Airport. Der vil gå cirka to år fra byggeriet påbegyndes, til lufthavnen kan benyttes.

SE OGSÅ:

Vil du helst spilde hele livet bag et skrivebord - eller finde barnet i dig selv frem igen for en stund? (Vidcap) Rejsetips - 2. okt. 2012 - kl. 07:23 TV: Tag på udflugt med Google

Som der er nu, har Google sin flåde stående på militærlufthavnen Moffett Federal Airfield.

1 af 5 
2 af 5 Google har masser af fly. Men endnu ingen lufthavn. Det skal der laves om på.
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere